hazale966 hopdedik benim bebiş kız ben giydiriyorum ama annem hep der kızım bacaklarından soguk alır bebekler diye. Ben abinlere bile külotlu çorap giydirdim diyo😀 bence giydilir tabi ☺️
Gltb hopdedik evet bilekten çoraplı pijamalar daha önce kadife kumaş olanı almamıştım bu sefer onu aldım çoraplarda havlu kalın çoraplı gayet sıcak tutuyor
hopdedik Aptalllarsizi ayip birsey olmasondan degil ki saglik acisindan testislerine baski olur mu diye sonucta kiz bebek gibi degil pipisi ve yumurtaliklari disarda bez bol dursada corap giydirdigimde saricak ya o sorun olur mu acaba diyorum🤔😆 ama cogu kisi giydiryor anladigim kadaryla
hopdedik aylinburay bizimkinde de gaz soeunu oldugu icin doktor corapla yatirin diyor , birde klasik eski kafa corapsiz bebe yatmazmis esim ve ailesine anlatamiyorum ayaklari soguk olunca hemen usumus diyorlar 😤
aylinburay hopdedik malesef canım anlatamazsın bende hala çekiyorum ben ne yaparsam tersini yapmamı söylüyor ailesi annesi sensin en doğru karar senin canım 🥰
hopdedik jtulub civil e bebek ve lcw de varmis bende netten baktim trendyoldan ama guvenemedim zaten cok deli pahali da degil anladigim kadaryla diger yerlere bakarim ,tesekkur ederim🖐️
hopdedik TulayGeriDon bursada yasiyoruz biz suan lodos fena ve sogukta ama kar sogugu yok zaten gecen sene kis bile olmadi ama bebek ile biz farkliyiz ya hani o yuzden olur mu corap diyorum ama oluyormus 🤔🖐️tesekkur ederim yorum icin
aslananne27 hopdedik evet canım bizim ev sıcak ama oğlum surekli parkenin üstünde oynuyor halının üstüne hiç gelmez alt kattaki komşumda hiç yakmaz battaniye sarılı oturuyorlar yerler buz gibi bizim evin mecbur giydiriyorum karnı ağrır yoksa
badesmommm hopdedik bence kız erkek bu kadar sakınmayın. Üşümek soğuk hasta etmez ama o kadar giydirirseniz terlerse hasta olur.
hopdedik badesmommm bacim gel bunu benim esime anlat , bi suru video da izliyor kendisi bilgi amacli hala disari ciktigimizda elleri ayaklari soguk diyor 😆
kuzeycinarbaby hopdedik bi yerde okumuştum ama ne derece doğru bilmiyorum kulotlu çorap bacak yapısını bozuyormuş
mondecaidensecmeler hopdedik oğluma giydirmistim ne kadar evde soba yaksakta ya da dışarı çıkıldığında eşofman giydiriyorsam altına mutlaka çorap giydiriyorsam. Çünkü normal çoraplar bacaklar ısıtmaya yetmez