havvahalil Merhaba kızlar Konya’da oturan anneler var mı kiralık ev arıyorumm şuan ki kiram 20 bin TL ama kızımı kreşe vereceğim 3 yaş çok uzak kalıyor meram da oturuyorum vsrmı bildiğiniz bi yerde kirslık kreşe yakın aramıyorum. Kirası düşük arıyorum 🪽🩷
ebru3457 havvahalil Konya’da 20 çok değil mi yeni mi yükseldi bizde Aksaray’a haziran ayında taşındık 3+1 e 10 veriyoruz
ornitorenkperi havvahalil merhaba Konya karataydayım çevremde bir kaç tane kiralık duyduğum yerler var isterseniz öğrenip yazabilirim size
lylbet havvahalil ardıçlı tokileri önereceğim ama meram’a çok çok uzak muhtemelen istemezsiniz. Yine de yazmak istedim uygun fiyatlı oldukları için
havvahalil ebru3457 ağustos da zam yaptı 8 bin TL ye oturuyorduk 20 bin yaptı ama kış geldi kreş 2 çocuk 1 biri bezli vs vs derken zorlandık
ebru3457 havvahalil evet canım zor olur bizede 8 den 20 ye çıkarmak be 2 katından bile fazla Allah ıslah etsin yani
havvahalil Deletedmom_897 meram da oturuyorum birden çok artıtrdı 18 buçuk 19 yaparım en son diyor ama işte 👉 kirslık ev varsa bilen duyan konyalı anneler yardımcı olursanız sevinirim
gokcenisa Konya’da 20 bine maalesef ki iyi der olduk kiralar çok yüksek Allah ev sahiplerine vicdan merhamet versin duyduğum en düşük 20 bin
ornitorenkperi havvahalil Konya Karatay Emirgazi mahallesi ravza sitesinde ki kiralık 2. Kat 3+1 18 bin liraymış
havvahalil ornitorenkperi 18 tl yse hiç bakmayalım yinede çok teşekkür ederim 🥰 15 ı geçmeyecek sanıırm yok 😌
ornitorenkperi havvahalil inşallah bulursun kuşum bizde çok araştırdık ama dönüp yüzüne bakmayacağın ev için 23 bin diyorlar üstüne 1000 lira da aidat