berrakmutlu ben 2. Çocuğuna hamileyken doğum yapacağım gün öğlen 11 gibi sancılar ufaktan gelmeye basladı. Ben tabi bildim doğum sancısı olduğunu. Hiç telaş etmedim evde beklemeye koyuldum. 2 kere sıcak duşa girdim çıktım saclarımı düzleştirdim. Halbuki tesettürlü biriyim sacın telaşına niye girdiysek😆 saat 3 gibi komşum sağolsun yanıma geldi hem konusıyoruz hemde sancı artık beni zorlamaya basladı. Bi yandan da dk tutuyorum 5 dk bire düserse hastaneye gitmek için. Saat 4.5 kadar dayandım artık dk tutacak halim kalmadı. Komşuma dedim sen bi tut diye. Oda 3 dk 1 olmuş manyak mısın daha da gitmesen burda doğum yapacaksın dedi. Bi koştur koştur hastaneye gittik. Çok sancım var ama ben belli etmemeye çalışıyorum. Ebe bana bakıp 2-3 santim açılmam var zannetti. Çünkü bağırığ çağırmıyorum gayet sakinim. Bana çatala geç alttan bi bakalım dedi. Zor bela çatala çıktım ebe geldi elini koymasıyla bağırmaya başladı kız sen nasıl buraya kadar geldin 10 cm olmuş bebek düştü düşecek dedi. Herkesi etrafıma topladı çağırdı bırda tam tam (10 cm) gebe var
Diyerek gülüştüler. Bana damar yolu bile açmadan tekerlekli sandalyeyle koştur koştur yukarı çıkardılar. Yukarı çıkmamla ebenin işini kolaylaştırmışım, oğlumu kucagıma verdiler☺