berrakmutlu Hala post peşindeymişim saf mıyım neyim😅 post paylaşıp doğuma gitmiştim 4 cm açıklıkla anlamamışım ağrı eşiğim mi yüksek acaba hala gaz sancısı diyorum🙅🏻♀️ şöyle bir geçmişe gittim doğum hikayelerimizi anlatsak neler çıkar acaba🥲
_mom berrakmutlu happy momda biri evde doğum yaptini yetisemedini yazmıştı doğum hikayesine bende okurken kocam evde yok şöyle bişey başıma gelmez inşallah kimsemde yok demiştim üç dorr saat sonra sabahın körü doğuma gittim öylede bela çeken insanım
Haticetuna berrakmutlu Ben sabah kalktığımda şakır şakır suyum gelmişti hastaneye gittik 4 cm açılmam varmış 7 saat sonra doğum yaptım
defnevedoruk berrakmutlu doğum hikayelerimizi anlatsak neler çıkar acaba🥲 bende idrar yollarımı üşüttüm sanmıştım meğer suyum geliyormuş akdmdkdmdkd
AslanKadini_ berrakmutlu 36+6 iken kahvaltı hazırlıyordum ama alttan kaçırıyorum ben önce idrar diye tahmin ettim çünkü baskı yapıyordu karnım sonra bi anda bacaklarımda sıcaklık hissettim ağrı sızı hiçbir şey yok ama bildiğin resmen su geliyor eşime dedim hastaneye gidelim diye 4 cm açıklık vardı zorunlu sezaryen idi benim sezaryene alındım oğlum beklemedi😄😄😍
3kedili2bebekli berrakmutlu ben anlamadım 3 gün sancı cekip doktor kontrolünde 32. Haftada doğumun başladığını öğrendim 😂 sanciyi durdurdular ama oğlumu asla ikizini de önüne katıp geldi suyum patladı hastanede yatarken tam sancim durdu rahat bir uyku çekeyim demistim 1 sene oldu daha da rahat bir uyku çekemedim 😂
zehrababy berrakmutlu doğum sancısı olduğunu anladım ama son ana kadar evde durmak isteme olayını biraz abartmışım gittiğimde 7 8 cm açılma olmuştu ebeler biraz daha gelmesen evde doğururmuşsun demişti 🤣
gencmom_ berrakmutlu ben hatta daha fazla açıklıkla gitmiştim Ah ne güzel doğum yaptım ilk babamın mezarına gittim ordan doğuma
_mom berrakmutlu günlerce sancı ağrı çektim ama doğumun oldu gün hatta bı gün öncesi kesinlikle ağrım yoktu suyum gelmese anlamazdim sanci hissetmiodum 🤦🏻♀️
berrakmutlu 3kedili2bebekli iyi mi kötü mü bilmiyorum ama bi anda gelivermişler işte öncesinde stres yaşamadan😂
berrakmutlu zehrababy ay iyi ki anlamışsın anlamasan doğuracakmışsın demek ki evde hahaha neyse neticeye bakalım😂
3kedili2bebekli berrakmutlu şimdi sagliklilar ve yanimdalar şükür iyi oldu her şey Allah’tan ve evet hazırlıklı olsam çok korkardım bu sayede sadece 1 gün korktum 😂
berrakmutlu _mom bazen aklımızdan geçen başımıza geliyor ben de çektiğimi düşünüyorum böyle şeyleri korktuğumu yaşadım🥲
_mom berrakmutlu kimse yok doğum yapiom ağrım yok bişey oldu korkusu ile titriodum duşta ağlıyordum eşimi aradım ağladım cidden hep diodum ya kocam yokken kimse yokken doğurursam diye 😂
berrakmutlu Haticetuna eyvah eyvah🥹 benim suyum hastanede gelmişti normal doğursaydım ne kadar sürerdi bilmiyorum
_mom berrakmutlu gerçekten herkesin durumu farklı oluyor çok şükür sağ salim doğdular diyelim 🥰 o gebelik süreci o doğum Allah’ım doğsun asıl zorli görürsun dediler kesinlikle yalan zor olan gebelik ve doğumfu 😂
Haticetuna berrakmutlu Normal doğum zulümdü ya benim için afedersin ama got bas hepsi yirtilmişdi bende😰
alinmom berrakmutlu yani sancim vardi ama tatli tatli hastaneye bi gittim 8 santim açilmam vardi korkudan bekledim ilk dogumu da 3 santim açilmam vardi son ana kadar direndim bende 😅
tugba825_ berrakmutlu ben sabah kalktığımda suyum sızmıştı tuvalette bide kan gelmişti 2 saat falan kendimi takip ettim ağrım yoktu ama yine de bi kontrole gideyim dedim annem hastane çantanı da al dedi bende napicaz çantayı muayene olur geliriz dedim aklımda hiç doğurmak yok 4 saat sonra kızımı kucağıma aldım 😂