ikibebedublekahve Benim bugün 5. gün hala gelmedi tüm belirtiler var.Bu ay gecikenler katılabilir mi 😂
Ecem__ ikibebedublekahve eger korunuyorsan degilsindir benimde 10 gun gecikti oldum suan 4ncu gunum 😁
ikibebedublekahve Ecem__ korunmuyırum heyecan arıyoruz 😂😂 aslında bir senedir neredeyse her ay böyle 5-10 gün gecikmeler oluyor alıştım sayılır ama korunmadığımız için de bi acaba var içimde tabi 😂
ikibebedublekahve defnevedoruk gerçekten miii hayırlı uğurlu olsun bacım gecikmenin hakkını vermişsin sen helal olsun 😂🥰
Ecem__ ikibebedublekahve hiiiiimmm o zaman hamile olma ihtimalin var test yaparsin allah gonlune gore versin😉
Elifdemir1907 ikibebedublekahve bu ay değil ama önceki 2 ay boyunca sürekli 7 gün gecikti çok korkuttu beni ama bu ay şükür kendime geldim günümde oldum 😁
ikibebedublekahve Elifdemir1907 benim de her ay olmaya başladı gecikme ya çok can sıkıcı eskiden düzenliydi en fazka bir gün oynardı ne güzel..
ikibebedublekahve Ecem__ bacım sus ya aklıma getirme jdkdkd kızım 3 yaşına girecek olsa da olur ama olmasa daha iyi şimdilik psikolojim kaldıramaz ikinciyi 😂
defnevedoruk ikibebedublekahve ahahahhaha teşekkür ederim 😍 hayatımda 3 günden fazla 2 kere reglim gecikti ikisindede hamileydim dkdjdkdk
uykusuzluklarinanasi ikibebedublekahve doğumdan 4 ay sonra falan olmaya başlamıştım galiba. 8 aylık oğlum son 2 aydır değişiyor günleri. ay bir de hep 7-8 gün farkla🤦🏻♀️ hamilelik öncesi 1-2 gün oynardı hep ya geç ya erken. bi bakmışım ay başına denk geliyor bi bakmışım ay sonu😅
ikibebedublekahve defnevedoruk ne güzel istikrarlısın ya bizimki de gecikiyo ne olduğu belli değil işte jsjdjd ne kadarlık oldu bebiş 💖
amazontuba ikibebedublekahve bebiş 4 aylık kan filan da verdğm bişi yok şükür 🤷♀️ sanırım normalmiş ilk sene
defnevedoruk ikibebedublekahve karnımdaki 7+5 yanımdaki 20 aylık, ilki korunurken ikincisi planlı smdmdkdk