mmervepanavur zeynepzeze çok araştırdım besafe aldım mühendisinoğlunun tek tavsiyesi bu e bebek indirimi olacak bakabilirsiniz
Bulutannesii zeynepzeze daha önce de sizinle konuşmuştuk. Ben Besafe comfort x3 e karar verdim ve dün aldım. Sahibinden.com üzerinden Uygunlar Bebek diye bir satıcı sıfır-teşhir-ikinci el diye belirterek satış yapıyor. İstanbuşdaysanız mağazası da varmış. Gidip görüp alabilirsiniz. Ben teşhir aldım ama sıfır gibi hiçbir sorun yok. Birçok marka piyasadan çok da uygun. Mutlaka göz atın derim
[silindi] zeynepzeze Ya bende be safe diyordum sonra bu maxi cosi tobiyi de gördüm ikileme düştüm aşağı yukarı aynılar. Yükseklikse yükseklik ADAC ikisinde de var. Bir tek be safe de baş koruma kısmı kaza falan olursa bebeğin başıyla beraber öne düşüyor o hoşuma gitti ekstra olarak. Kafamda deli sorular 🤯
MrymAda İnstagramdan mühendisin oğlunu takip ediyormusunuz bilmiyorum ama onun tek önerdiği marka besafe.biz besafe aldık
zeynepzeze MrymAda Evet göz attım ama maxi cosi de gayet güvenilir ve adac testi olan bir marka. Bilemedim kararsızım
Janss zeynepzeze Ben Maxi Cosi Tobi kullanıyorum. Puset eğiliminde yatış pozisyonu,izofixsiz kullanımda da yüksekliği bebek camdan dışarıya bakabilecek kadar. Oğlum 20 aylık,çok uzun süreli yolculuklarda bile(20saat) sorun yaşamadım.
[silindi] Besafe adac testlerinden geçmiş güvenlikli oto koltugu zaten biz onu aldık ekstra diğer koltuklardanda daha yüksek kızım cok seviyo bindigi gibi uykusu gelir yada camdan etrafı izler
Ecembutun Be safe aldım bende joker indirimlerinden. Yenidogan pusetini kullandık memnun kaldık o sebeple onu tercih ettim devamındada
zeynepzeze [silindi] Tobi görünüm olarak çok zarif ve daha şık. Acaba 360 derece dönmüyo olması sorun olur mu ki. Bende beğendim çünkü o modeli
Ecembutun zeynepzeze yeni aldım modeli atayım daha gelmedi tavsiye üzerine sectim bende Be safe izi comfort x3 9-18 kg isofix modeli
[silindi] zeynepzeze 360 derece olmasına çok takılmıyorum ben o zaman seçenek artıyor ama bu yükseklik konusu daha çok cezbediyor beni. Oğlum normalde çok hareketlidir ama arabada kucağımda yolu izleyerek gidiyor o yüzden yüksek ve güvenlikli bir model arıyorum.