Ardenaden oglusum1_ bnm oglumda 9 aylik tam 9800 78 cm di ama aslida 7.5 aylikken 11 di hasta olduk.ve gece beslenmesni kestm.bnde
emiray54 Oğlum 9 ay 7 günlükken, 76 cm’di. Kilosu da 6 Aylıkken 8 kiloydu, 8 aya kadar hiç kilo almadı. 9 aylıkken 8 buçuk ölçtü. iki hafta sonra Bir yaşında olacak.
emiray54 oglusum1_ bnm oğlum sık sık uyanıp az az emiyor. Ama kilosu gayet iyi canım. Benim 11 buçuk aylık 9 kilo.
buss__ oglusum1_ siz doktor musunuz ? Benım bebegım de 9 aylıkken bu boy kilodaydı doktor gayet iyi dedi 50 persentil e gırıyo hiç te zayıf değil
oglusum1_ aydinnnn01 şöyle düşünüyorum hani boyu uzun insanların zayıf olmalarına rağmen tartıda kiloları fazla geliyor diye az diye düşündüm
oglusum1_ buss__ doktor değilim merak ediyorum sordum neyden rahatsız oldun boyuna göre kilosu az gibi
Ardenaden oglusum1_ ustne tam 2.5 aydir hastayiz ustne tam 4 dis birden cikiyor o halde bile iyi dedi dr 11 fazla diyordu hastalik.dis dusursu oglumu
buss__ oglusum1_ çocuğun doğum kilosunu bilmeden hangi persentılde olduğunu bilmeden laps diye düşük geldi dıye yorumunu katman hoş değil ayrıca dusuk degıl kilosu oladabilirdi ve vu o anneyı uzebilirdi.