Azizeumut Kizlar oğlum 1.5 yaşında mr koymam lazim ama uyutulacakmis çocuğunu mr koyan var mı acaba çok stresliyim kafası küçük
Asel3504 Azizeumut evet benim kızımda 11 aylıkken mr girdi sedasyon verildi makattan ben yanındaydım hiç bir sotun olmadı mr dan sonra hemen uyandı çok şükür sizede geçmiş olsun inşAllah iyi sonuçlar alırsınız
nidan34 Azizeumut emara koymak anlayamadım ama emar çekiminden bahsediyorsunuz sanırım korkulucak bişeyi yok 4 buçuk aylıktı oğlum emar çekildiğinde hiç bişey olmuyor
kerembebek00 [silindi] Geçmiş olsun baş çevresi nedir benim oğlumun da kafası biraz küçük sanki ama vücudu da minyon Eşimin kafası da küçük benimki de
Karmom Gulsm2516 doktor tavsiye ediyorsa kar zararı hesabı yapılarak önermiştir en azından radyasyon almıyor çocuğunuz MR olunca
[silindi] kerembebek00 Baş çevresi için girmedi. Kulağında delik var ondan kaynaklı girdi. Geçmiş olsun size de.
kerembebek00 [silindi] Anladım tekrardan çok geçmiş olsun Kulağındaki delik için nasıl bir tedavi uyguladılar peki Teşekkür ederim
kerembebek00 Azizeumut Hmmm anladım Benimki de 9 aylık baş çevresi 43tü yani hep en alt seviyeden ilerliyor Ama benim diğer Oğlumun kafası da küçük yani bence genetik Sizde son durum nedir
[silindi] kerembebek00 Tedavisi yok canım. Earpit, diye geçiyor. Sadece zararlı mı değil mi diye baktılar.
Azizeumut kerembebek00 valla benim ki oğlum 18 aylık 19 a girecek işte baş çevresi 45.6 doktor küçük dedi emar çekilmesi lazım anesteziyle uyutulacak korktum bişey olur mu diye
Tas0525 kerembebek00 mrb bizde baş çevresinden mr girecektik ama olmadı dün kontrole gittik yapılan diğer bütün tetkikler temiz çıktı kontrol için 6 ay sonra çağırdı bizimkide hemen hemen sizinkiyle ayni