Mediha Kullanıp memnun kaldığınız emzirme sütyeniz markası yazar mısınız bi tane lcw den aldım hiç beğenmedim normal sütyen şeklinde kaplı olanlar rahat mı sizler de yazarsanız fikir olur bana
ElfYavuz Mediha markasını bilmiyorum ama iç çamaşırı satan bir dükkandan almıştım gayet memnunum ve çok rahat
Deletedmom266 Mediha ben pentiden almistjm.bende begenmedim.en rahati hani su anneleeinmizin taktigi penyeden yarim atlet gibi olanlar.iki tane aldim.okadar rahat ettimki
snyymn Mediha e bebekten aldgm emzirme atleti çok işime yarıyo şuan 3 tane aynisini aldim degistirip degistrip giyiyorum valla.aldgim emzirme sutyenleri ise yaramadi
inismona Deletedmom266 aynen bir kaplı bir o dediğinizden aldım denemek için. Annem boşa takmıyormuş dedim 🤣
AHFKASAP gul H&M bende almak istiyorum ama dışarıda da giyebiliyor musunuz? Sanki bana çok ince gibi geliyor onlar. İnternetten alacağım bu arada bulunduğum şehirde h&m yok 🤷♀️
Hndmtl Mediha Dagi den almıştım emzirme sütyeni penye,sonra da başka mağazalardan kaplı olanlarından aldım. Ama en çok işime yarayan Dagi den aldığım oldu☺️
PrensSelim Mediha suwenden aldım 2 tane çok memnunum,normal sütyen gibi,Evde de dışarda da rahat kullanıyorum,dıştan çirkin gözükmüyor
Masal Mediha hiç kullanmadım. Büstiyer bana kalırsa daha rahat ve kullanışlı. Aparat derdi de yok. Dışarıdan görünümü bana göre daha derli toplu. Bir bakın isterseniz.
Ercanekininannesi İki tane atlet çamaşırcodan almıştım memnun kalınca aynısının siyahını internetten aldım penye olanlardan. Benim göğüslerim ztn büyüktü şimdi iyice büyüdü dışarı çıkarken mecbur balenli normal sütyen giyiyorum yoksa çok sarkıl ve çirkin duruyo ama evde çok rahat ediyorum
Bus_ra_ Ebebekten aldim cok memnunum ama ozellikle su gogus uclarinin belli olmasina uyuzum o yuzden pentiden sungerli atlet aldim daha denemedim 🤣 deniyim yazarim
Hatice3 Mediha bende lcw dan aldım çok memnunum normal destekli südyen gibi olanlar hiç rahat değil biryere falan gidince çok zor oluyor