Icot Prensiminannesi evet isme kızdım ben de fakat İngilizce telaffuz etmek istemedim ve başlığı bilerek efsane Cuma olarak yazdım. Hani bilinmesi adına öyle bilindiği için belirttim ayrıntıda da.
Denizsevim Prensiminannesi 😁😁ne kadar ters bir açıdan bakmışsınız.. Bravo size 👏👏 hristiyan adetleri sonuçta. Senin mübarek cumanı mı düşünecekti. Bu adeti uygulayan yabancı markalardı, rekabet oluşunca diğerleri de birşeyler yapıyor. Yani bu durumda isme takılmak çok anlamsız. İndirimin keyfini yaşayın derim.
Hazirana Denizsevim kesinlikle onu dusunuyolar zaten hristiyan adetlerini yerlestirmede ustumuze yok cadilar bayrami icin onlardan cok harcayan bir milletiz
Prensiminannesi Denizsevim tatlım malesef ki hristiyanlar teee peygamber efendimiz zamanından bu zamana müslümanlarla uğraşıyor ve senden benden iyi biliyor müslümanlığı yani cumanın müslümanların bayramı oldugunu gayet iyi biliyorlar
Ecocan Prensiminannesi amac o zaten Allah ıslah etsin bilsemki bedavaya vercekler sırf adindan kaynakli almam
Icot Ecocan onlar kara Cuma , biz efsane Cuma olarak adlandırıyoruz. Siz adından dolayı almazsanız madem onlardan almayın. Efsane Cuma olarak adlandıranlardan alın. Yok yine almam diyorsanız da almayın sizin bileceğiniz bir durum. Burada amaç indirimi duyurmak. Buradan da tartışma konusu çıkarmayın gözünüzü seveyim.
Ecocan Icot iyide siz neden hiddetleniyosunuz bu olayi sizmi cikardiniz sanki tartisma cikarmaya siz yer ariyosunuz bence
Anneoluncaanladim Bebek bezlerinde indirim olur mu sizce? Deterjanda vs. Gecen seneden tecrübeliler 🙋🏻♀️🙋🏻♀️
Alpgdd Anneoluncaanladim kardeşimin eşine geçen sene haber vermiştim. Deterjan ıslak mendil vs aldı yeni bitti aldıkları. Ben almak istediğim ürünlerin listesini çıkarıp yanına fiyat yazacam. Dün gece yapacaktım ama fırsat olmadı. Cuma günü de fiyat karşılaştırması yaparak stok yapacam. Bebekle alışverişe gitmek kolay olmuyor deterjan gibi ağır şeyler zor oluyor
Anneoluncaanladim Alpgdd ay çok sağol ❤ ben de ayni stratejiyi kurmuştum kafamda, yarın ve salı yapayim listemi aportta bekleyeyim. Bizim listemizde araba yağı, tıraş bıçağı filan da olacak, fiyatları düşmüş olursa alacağım 😊😊
Zeynepeymen Icot haberin için saol cnm ilk işim e bebeğe bakmak olack buhar pişirici için inş indirime girer
Icot Zeynepeymen canım joker de 400 tl. Normal fiyatı nedir bilmiyorum ama fiyatı iyi ise bak istersen. Buharlı pişirici ve bilendır Philips avent in.