1mom1baby Cuma dan alışveriş yapmayacak olanlar bi indirim gununu tartışmaya çevirenler en müslüman sizsiniz yapacak olanlar süslüman. Cehenneme önde giden biri olarak net olarak hangi mazagalarda ve internet sitelerinde indirim olduğunu bilen var mı bide bunun haricinde aralığın son haftasında yıl başı indirimi olur mu acaba geçen yıllarda oluyordu
Icot 1mom1baby 😂😂🌹🌹 Trendyol , joker , Hepsiburada , morhipo , Kemal tanca , Markafoni. Şimdilik bildiğim bunlar 😊
Alpgdd Rabia88 bebek konusunda da az çok fiyatları da öğrendik. Gerçekten indirim var mı yok mu belli oluyor
Dilarasaka Gecen sene alisveris yapanlar hepsiburada da mamalar da indirime giriyormu acaba sepete ekledim birsuru birseyler sabirsizlikla bekliyorum
Denizim Nasıl cahilliktir bu, hayretler içerisinde kalıyorum yorumları okudukça. Biraz okuyun araştırın kimsenin müslümana bulaştığı yok, kendi kendimize düşman yaratmaya çalışıyoruz. islam ne demek? barış demek. hadi eyvallah.
AsliKa Öööööff yazılanları okumadım bile. Toptan saçmalık kusura bakmayın. Kapitalist düzende din dil ırk gözetmeksizin ürün satılması ve ekonominin dönmesidir amaç. İndirim varsa al yoksa alma. Naapsınlar dini falan yaa 😂 Konunun özü başka siz neleri tartışıyosunuz? Zamanınıza yazık.
seydaanur Zeynepeymen canım bak burda kargo dahil 343 tl https://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/philips-avent-scf870-wasabi-buharli-pisirici-392103250?mpch=ads&utm_source=akakce&utm_medium=ocs&ggmktg1=OCS*akakce******&utm_campaign=akakce&scxid=14489-145823-2357-0