Rabiiul faturayı kendiniz kesiyorsunuz bir muhasebeciyle anlaşıp şahıs şirketi acıyorsunuz gerisini muhasebe hallediyor sonra fatura kesmek için ben ness portalla anlaştım kontör alıyorsunuz logonuza kadar herseye uyarlıyor sonra birde kredi kartı ödemelerini alabileceğiniz bir sistem lazım ben pay tr ile anlaştım en uygun komisyon o alıyor hepsinin api kodlarını alıp e ticaret sitesinizi yani ebe sitenizi kuran kişiye veriyorsunuz oda entegre ediyor faturayı nasıl keseceğinize kadar anlatıyorlar ben İNTRAMOR e ticaret sistemiyle çalışıyorum çok anlayışlılar her türlü yanınızdalar öyle siteyi kurdum çekileyim yok istediğin zaman arayıp yardım alabiliyorsun birde kargı anlaşması lazım oda zaten şirketi kurduğunuz için basvurabiliyorsunuz vergi levhanızla sonra başlıyorsunuz biraz kafa karıştırıcı gibi geliyor ama başlayınca sistem böyle diyorsun bence en baştan başlamadan sana tavsiyem ben öyle yaptım YouTube dan Mehmet tek ve Tuger akkayayı izle sıfırdan anlatıyorlar çoğu şeyi sende kafana yatana karar verirsin