Ln1414 Merhabalar bugün bımden bebıvıta devam sutu aldım bır numarasını anne sutu yeterlı geldmedıgı ıcın bu mama hakkınızdakı goruslerınız alabılır mıyım
nilyukselen Ln1414 Bebivita mamasını kullanmayın, içinde glikoz şurubu var..Aynı mama Almanya'da da varmış, oradaki mamaların içine glikoz şurubu yokmuş,tavsiye etmem.Biraz araştırın bence..
busratezkan Ln1414 Ben de oğluma Bebelac kullanıyorum size de tavsiye ederim.Hem uygun fiyatlı, hem kaliteli mama Bebelac.Bu mamayı,bebivita mamasını televizyonlar gösterdi,bakanlık toplattı diye haberlerde çıkmıştı..Hala satılıyor mu :((
yahsi Ln1414 Ben Bebivita mamasının düşük kalite bir mama olduğunu ve bakanlığın mamaları toplattığını biliyorum.Bebelac kullanıyorum,tavsiye ederim.İçeriği temiz ve fiyatı da uygun.Ama bebivita bebeğe verilecek bir mama değil bence..İçinde glikoz şurubu var ve çok zararlı!!
Ln1414 busratezkan e bebekte de var toplanmıs olsaydı oyle markalasms mağazada satılamaz düye dusunuyorım ama karasız kaldım yınede
Ln1414 yahsi e bebekte de satılıyır ıyı oldugunu duydugum ıcın deneme şansı vereyım dedım ama sımdıkarasız kaldım
sevdeguzelcoskun ben de gıda dedktfinde görmüştüm yurtdışındak mamasıyla burdaki farklı buraya gelen mama daha kötü içerikli
seda1766 Hanımlar iyi geceler. Bebeğim 5 aylık şu ana kadar sadece anne sütü verdim ama artık yetmiyor sanırım. Geceleri çok uyanıyor uykuya zor geçiyor. Sadece geceleri mama vermek istiyorum fakat çok bilgisizim. Biberonumuz bile yok o derece. Hangi mamayı ne kadar vermeliyim. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Elfemir seda1766 merhaba benimde oğlum 4 aylık mamaya yeni geçtik hipp i öneririm.. anne sütüne en yakın mama e bebekten alıyorum ( hipp combiotic bebek sütü)
seda1766 Betmuncur memnun musunuz kilo alımı falan nasıl acaba uykusu nasıl? Bebelac gold diyenler de var başka bir postta. Çok bilgisizim o yüzden soruyorum
Betmuncur seda1766 ben bi aylıkken başladım benim sütümle kilo alamadı. Coook memnunum kilo alımı her ay bi kilo şeklinde oldu ama şimdi biraz azaldı bu da normalmiş. Bi aile dostumuz olan çocuk profesörüne sormuştuk hangi mamayı kullanalım diye ısrarla aptamil dedi. Eczanede ki kadın hipp diye tutturdu ama iyi ki bunu almışım. 4 ölçek içti şimdi uyudu.
Betmuncur seda1766 ve anne sütüne en yakın olan da aptamil ayrıca bağışıklığı da çok destekliyo. Dün bi arkadaşla buluştum o da aptamil kullanmış kızım (6 yaşındadır en az) hiç hastalanmadı dedi.. bence imkanin varsa aptamil kullan canım
seda1766 Betmuncur maşallah ben de mama vermem sütüm varken diyordum ama kilo almadı son ayda ve hiç uyumuyor geceleri saat başı kalkıyor en azından geceleri mama vereyim diyorum. Aptamil devam sütü 0-6 aylık mı oluyor verdiğiniz?
seda1766 Betmuncur maddi olarak diyorsanız sıkıntı değil hangisi iyi gelecekse bebeğime onu kullanayım
Betmuncur seda1766 bebek sütü diye geçer devam değil evet 0 6 ay.. eğer kusarsa aptamil ar.. gaz-kabizlik olursa aptamil conformil kullanabilirsin.. klasik olanı aptamil nutricia
Betmuncur seda1766 bende sizin gibi düşünüyodum ama sütüm bol olduğu halde doyamadı kuzum bi ay boyunca ağladı ne zaman mamaya başladık o zaman rahat ettik
seda1766 Betmuncur bebeğiniz ne kadarlık? Bir de sadece gece mama vermem ile memeyi reddeder mi acaba
Betmuncur seda1766 5 aylık.. bilmiyorum ki ama sanmıyorum eğer iştahı yerindeyse bırakmaz diye düşünüyorum sonuçta sadece gece vereceksiniz ve uyku sersemi olacak pek anlamaz heralde
dbm seda1766 beni yanlıs anlamayın ama meme reddi olması riskine karşın bebeğinizi biberonla beslemeyin. ben malesef meme reddi yaşıyorum ve çok zorlanıyorum. Biberona alıştığı için oldu ☹️ lütfen başka alternarif yollar deneyin. Her bebek meme reddi yapacak diye birşey yok ama bu riski göze almayın derim ☺️