paradise35 Bebeğim 7 aylık pazartesi işe başladım ne ek gıda yiyor ne biberonla sağdığım sütü içiyor sulukla da almıyor bugün bütün gün aç kaldı kaşığı gördüğü an ağzını yumuyor eliyle ittiriyor ne yapacağım şaşırdım
Ardenaden paradise35 kasik biberon deneyin.ek gidayi gumda 8 aydan snra aldi bi anda bn zorlamadm.zorlasam.belki almazdi teklif bile etmiyordm artk sadece kahvalto yaparken onune salatalik zeytn patates veriyordm oyalaniyordu snra bi anda yemeye basladi
Badesmom paradise35 yaa biz de öyleydik ben de öğle araları işe gidip geldim mecburen emzirmek için 20+20 dk yol gidiyordum. Ah çok zor bir dönem Allah kolaylık versin :/
paradise35 Rez ek gıda alıyordu önceden iki gündür kesti ağzını açmıyor, biberon suluk çok denedim ama almıyor herkes sen olmayınca mecbur alır diyordu ama öyle olmadı bugün resmen açtı bütün gün
Rez paradise35 yok yok size öyle geliyor, aç kalmaz ağlar . Siz hiç yılmadan her seferinde biberon deneyin, benim de bebeğim almadı ama 8. Ayında aldı
paradise35 Ardenaden umarım büyüdükçe ek gıda yer, kaşık biberona da ağzını açmaz diye düşünüyorum. Ne yapacağım şaşırdım ceysunun başlıklarıyla su içiyor ona sütü koyup verdiler süt oldığunu anlayınca içmedi
Ardenaden paradise35 zinco suuro verın iki cocugmdada onu icncr ek gida yemeye basladilr zinci deneyin derm cok faydali dr yaziyor zaten fazlssini vucut atiyor hmde kemik gelisimine cok faydali eczacı esime vttikce kulan demis dr da kzimda demisti bttikce kulanabilrsn falzasini idrarla atiyor diye
Rez Ardenaden görsel var mıdır bu şurubun, ben de varda şu an kalkıp bakamıyorum aynı mı diye, doktor vermişti kızıma genel rahatsızlığında iştahla etkisi var mıymış
Rez paradise35 olur olur. Bir de ayrılmışsınız bebekten onun da etkisi var , inşallah hemen düzelir 💐🙏