Smilebaby_ Selamlar güzeller 💜 Ben hiç arabaya binmedim daha önce ama ehliyet almayı düşünüyorum alcam yani, otomatıik araba kullanmak nasıl zorlukları var mı?nasıl sürüyorsunuz ya 😁
_YanakReisinAnnesii Smilebaby_ Manuel’e göre çok daha kolay olmalı. Ben manuele yazıldım,yazılı sınavı bekliyorum daha sonrasında direksiyon derslerim başlayacak sıfırdan başladığım için mi bilmiyorum ama zorlamıyor değil 😂
Heymomyy Smilebaby_ manuel aldım ben ehliyeti otomatik kullanıyorum otomatik çok çok kolay araba istop etme derdi yokuş kalkışı falan da yok sadece iki ehliyet sınavında da park etmeye dikkat etmen lazım bir tane bile sinyal kaçırmaman lazım onun dışında otomatikte sorun yok
TwinsAndBeren Smilebaby_ otomatik Manuel’e göre çok çok daha kolay, manuelde sürekli debriyaj vites uğraşmak zorundasınız otomatikte sadece bas gitsin bas dursun 😀 sadece trafikte dikkatli olmanız gerekiyor araba sizi uğraştırmıyor
crybaby Smilebaby_ otomatik araba eğlence parkları indaki çarpışan arabayı sürmek gibi sadece çarpmıyorsun 🤣 benim bütün arabalarım otomatik oldu bu zamana kadar ama ehliyeti manuel aldım şuan eşimin manuel arabasını da kullanıyorum basit bir şey bence
Smilebaby_ _YanakReisinAnnesii size başarılar diliyorum tebrik ederim ben yapamazdim valal 😅😅hem rahatı varken niye zora gireyim 😅😁🥰
Smilebaby_ crybaby sınavı nasıl oluyor acaba direk otomatik için ehliyet alabiliyorsun dimi ben hayatta manuel yapamam da😁
Ballilokmam11 Smilebaby_ otomatik çok kolay sadece direksiyonu yönetip dikkat ediyorsun vites değiştirme derdin felan yok😊
crybaby Smilebaby_ evet bayadır var o otomatik için alabiliyorsun sınavı da otomatik arabayla oluyor ben on sene önce aldım şuan nasıl bilmiyorum 🤣
elf966 Smilebaby_ yaparsın neyin eksik Şuan bilmediğin için öyle yapamıcam gibi geliyor bence ehliyeti manuel almaya odaklanmalısın çünkü otomatik ehliyeti aldığında manuel araba ile trafiğe çıkamazsın yasak
semablgl Smilebaby_ Benim aldigim kursta otomatik manuel farketmiyor her ikisinede oluyr du ama zaten kurslar mauel ogretiyr otomatik zaten yaparsın mauel yaptiktan sonra.
Heymomyy Smilebaby_ bende sıfır bilgiyle başladım derslere hoca zaten her şeyi detaylı söylüyor ve otomatik cidden çok kolay vites değiştirme derdi falan yok dediğim gibi park ederken hocanın söylediği taktikleri aklında tut ve sinyal vermeyi unutma başka zor bir şey yok
_YanakReisinAnnesii Smilebaby_ manuel ehliyet, her iki aracı da kullanabiliyor trafikte ehliyette sıkıntı olmuyor diye mecbur 🤷🏻♀️😅şuan aracımız yok alırsak hangisi olur bilemiyorum tabi 😂
keremsmom78 Smilebaby_ valla bizim araba karanlık olunca farlarını yakar yağmur yağınca sileceği çalıştırır be. Çalıştırıp direksiyonu tutup gaz fren yapıyorum 😄 manuel ehliyet aldım ama otomatik araba çok rahat trafiğin seyrine dikkat edin yeter. Önce arabaya alışmak eliniz direksiyona alışsın diye boş yollarda deneme yapın hem kendinize güveniniz gelsin sonra yavaş yavaş trafiğe çıkın günün sakin saatleri daha sonra sıkışık saatler derken alışırsınız. Araba kullanmak büyük özgüven ve özgürlük veriyor mutlaka alın. Yapabilirsiniz