aylizinannesiiii Kızlar marka olarak en iyisi hangisi numaralı lense geçeceğim beş sene önce kullanmıştım şimdi bilemedim hangisini kullandığımı unuttum
beybiliko aylizinannesiiii ben de air optix hydraglyde kullanıyorum uzun yıllardır, bir sorun yaşamadım
TulayGeriDon aylizinannesiiii air optix. Ben renkli kullanıyorum. Ve her akşam cikartmiyorum. Haftada 1 gece cikartiyorum. Oksijen geçiriyor. Kurutmuyor yapışmıyor. Hatta görümcemin eşi gözlük imalatta müdür. Optikciler pahalı diye bir site söylemişti. Güvenilir diye. En son oradan sipariş verdim. Güzel. İstersen siteyi söyleyim
aylizinannesiiii tazebiirannee ben beş yıl önce kullandığımda lens aşırı kuruluk yapmıştı gözümde yakıyordu ama markasını hatırlayamadım
aylizinannesiiii beybiliko kuruluk yapmiyor dimi gözde seneler önce kullandığım aşırı kurutuyordu gözümü
tazebiirannee aylizinannesiiii doktordan göz damlası isteyebilirsiniz uzun süreli kullanımda kuruluk yapıyo maalesef
beybiliko aylizinannesiiii ben gece mutlaka çıkartıyorum, lensle yattığım zaman sabah çok batma oluyordu, diğer durumlarda kuruluk sorunu yaşamadım
aylizinannesiiii TulayGeriDon renkli numaralı mı kullaniyorsunuz ben numarali şeffaf istiyorum ama her gece çıkarıyorum bir gece cikarmamistim gözüm şişmişti kaç sene önce o günden sonra gözlüğe geçmiştim 😅
TulayGeriDon aylizinannesiiii evet. Miyop. 5.25. Ben şeffaf olunca çıkartıp takamıyorum gözüm görmüyor şeffafı. O yüzden renkliye geçtim. Freshlook kullanıyordum o çok kurutuyor yapışıyor. Hatta bir gece onunla uyuyakalmisim sabah göz kapağının içine kacmisti. Çok zordu. Air optik colors da hiç öyle birsey yaşamadım.
Baybyuras aylizinannesiiii Her göz yapısı bir değildir tabi ama ben onun iki yıldır kullanıyorum ben de bir sorun yaratmadı gözü Dinlendirmeyi unutmayın her gün takmayın arada dinlensin
TulayGeriDon aylizinannesiiii gri kullanıyorum. Kendi rengim ela, açık kahve gibi. Lensle yeşil gibi duruyor. Birde sadece air optix de oluyor bu, herkes kendi göz rengim sanıyor 😁😁😁lens olduğu hiç belli değil
Baybyuras aylizinannesiiii Ben de dört 4:30 numaralarım sabahtan akşama kadar takıyorum ama bazı günler gözlüğe geçip lensleri çıkartıp gözlerimi gözlüklü haftanın iki günü dinlendiriyorum
TulayGeriDon TgbHmzz evet. Enişte güvenilir olduğunu söyledi. Gözlük cami imalatta müdür kendisi. Normalde o gözlükçü arkadaşlarından indirimli alıyordu bana. Ama fiyatlar çok arttı bu site güvenilir dedi. Sipariş verdi. 2 günde geldi hemen. Hala kullanıyorum