_Defnem Esma12 bir ara sütüm azalmıştı doktor tavsiyesi ile bizde ona başladık tadı aynı anne sütü gibi demişti doktor şükür ki fazla içirmeden sütüm geri çoğaldı ki benim bebeğim mamayı kabul etmeyen bebeklerden.
1Dost Esma12 hangi doktora gitsem iyi seçim dedi hem alerji hem reflü önleyici ekstra besleyici bağışıklık güçlendirici biz 6 ay ondan kullandık
Gamzeli2206 Esma12 ben kullandım çok iyi bir mama hem bağırsak gelişimi için hem doyurucu içinde simbiyotik karışım var bağırsaklar için
Sevincist Esma12 bebeğim 2 aylık . Doğumdan beri kullanıyorum. Malesef sütüm yetmiyor. Sezeryanla doğduğu için doktorum önermişti . Daha sıvı kıvamlı olduğu için sindirimi de kolay . Ben çok memnunum
1Dost Esma12 prematüre dogdu 1.650 di yani düşün cok cok küçüktü ayda 1.5 kg yakın aldı topladı kendini hayır yapmadı ama benim kızım zaten gazlı bi Bebek değildi yani gaz sorunu yasamadık mamadan mı kaynaklı bilmiyorum. Kabızda olmadı
Esma12 [bilinmeyen] hm ben normal doğum yaptım sma hipp denedim hipp de çok küstü bi de aptamil deneyim dedim
_Defnem Eylullmomss bizim doktorumuz bu mamayı verirken şöyle demişti bir mamanın tadı ne kadar kötü olursa bebeğin ek gıdaya o kadar çabuk geçer demişti
sevdeguzelcoskun [bilinmeyen] Karıştırılır ben bir ara aptamille comformil karıştırdım doktorum dedi. 60 ml suya ölçek birinden 1 ölçek diğerinden katabilirsiniz.
Eylullmomss Esma12 yakında çöpe atarım ya paket açıldıktan ne zaman sonra kullanılıyor biliyo musunuz
Esma12 Symnur333 benim sorunum bu çok kusuyor fışkırtarak hemde bide çok kabız oluyor bu mamayı verdim yine burnundan falan kustu ama öle fışkırtarak kusmadı fazlasını etti herhalde
Esma12 1Dost maşallah canım inşallah benimkide alır güzel kilo çünkü çok zayıf herşeyden önce sağlıklı olsunlarda