seymarya Merhabalar anneler. Hangi marka mama kullanıyorsunuz, hangisinden memnunsunuz? Sütüm yeterli gelmiyor mama ile desteklemem gerekiyor bebeğimi ve bir sürü marka var sizce hangisi daha iyi?
Haticesglm ceylanberen [bilinmeyen] almirademir sevdeguzelcoskun kiliclar Kızlar hangi Aptamil kullanıyorsunuz?
almirademir seymarya Aptamil prebiyotikli olduğu için sindirimi rahat bir mama.Oğluma kullanıyorum,çok memnunum.
Melegimmm9 seymarya aptamil conformil gaz kabızlık yapmıyor aksine gaz ve kabızlığı geçiriyor aynı zamanda besleyici biz çok rahat ettik 👍
seymarya Genel olarak aptamil demişsiniz aptamilin anne sütüne en yakın mama olduğunu duymuştum ama gaz ve kabızlık yapıyo diyen olmuştu demek ki öyle bi şey yokmuş. Herkese çok teşekkür ederim
Burcukaran seymarya benim bebeğimi mahvetti aptamil gaz,kabızlık ikisinide yaptı. Bebelac gold kullanmaya başladık gazını da kakasını da kendi yapıyor. Ama işte bebekten bebeğe de fark ediyor kimisine hiççç gaz kabızlık yapmamış
Okyanusolmak seymarya yeterli gelmediğini kilo ve boy artışına göre karar verdiniz umarım 🙄 mamalar da değişken. Bebeğiniz hangisini severse. Bizimki sma optiproyu sevdi mesela
seymarya Okyanusolmak kontrole gittiğimizde bırakın kilo artışını kilo verdiğini gördük ne yazık ki. Zaten pompa ile sağdığımda da iki göğsümden anca 30 cc süt çıkıyor.
Mervehicip @seymarya sma optipro kullanıyodum çokta memnundum bu sefer 1 numarası kalmadığı için bulamadım Bebelac aldım ama buda güzel galiba iki gün oldu çok anlayamadım henüz
Mmaside Bende aptamil kullandım ama aşırı gaz yaptı aptamil comformil kullandım onda da kustu Bebelac Gold kullanıyorz çok memnunum
nehir_ seymarya sma, hipp kullandim gaz kabizlik yapti, similac ile aptamil iyi, ikisi de gaz kabizlik yapmiyor ama aptamil en iyisi 🤗