gizembsr Bebeğimin cildi çok kuru bebek yağı kullanıyorum ama çok etkili değil nemlendirici krem alacağım Sizce Bepanthol mu Mustela mı
aresnako gizembsr hem şampuan hem nemlendirici mustela kullanıyorum ama şimdi ecowell aldım bitince ona geçeceğim. Yüzü içinde bepanthol sensiderm kullanıyorum
gizembsr serhura1994 evet o u önermişler ama pişik kremi olarak cilde sürülüyor mu ben de bilmiyorum açıkçası
suheyla92 gizembsr asiri kuruysa mustela yetmez ben onu kullaniyorum daha günlük kullanim icin. Size yogun nemlendirici biseyler lazim
cansu000 gizembsr la roche posay kullanıyoruz biz, alerjik bebek zaten, içeriği cok temiz degil sna bebeğime iyi gelen tek sey
keremegeee gizembsr biz doktor önerisiyle biolane nemlendirici krem kullanıyoruz çokta memnunum içeriği temiz
thesocialmom Doktorumuz atopik cilt oluşumuz sebebiyle bephantol ve mustela stelatopia önerdi. Her ikisinide denedim yoğun nemlendirici özelliğiyle çok memnun kaldık. Mustela stelatopia dan aile boy devam ediyoruz çok memnunuz👍🏻