sema2521 yagmurkokusu_ Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
2cocuklumom sema2521 bende Şuanda 80.200 kg ile başladım hedefim ilk aşamada 70 sonradan yavaş yavaş 60 a kadar yolu var 1.70 boyum kendimi zorlamadan diyet değil de sağlıklı besleniyorum.
sema2521 2cocuklumom Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
snur123 sema2521 off çok ihtiyacım var yakın zamanda diyete başladım 2 kılocuk verdim bir birakdim fazlasıyla geri aldım boğazi tutmak çok zor hele tatlı isteği çok motive lazım bana
sema2521 snur123 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 yagizinannesi0606 ben oluşur mu bilmiyorum istadan ekliyelim birbirimizi bana daha mantıklı geliyor gerekirse reels vs de atariz
sema2521 irinasofia sağlık olsun da aşırı bı kilonuz yoksa takılmayın herkes istediğini bedene ulaşırız umarım 🌸
Rez sema2521 kaza oruçlarımı tuttuktan sonra başlamayı düşünüyorum, yeni yıla kadar biter sanıyorum . Sonrası bebeğimi sütten kesip asla yememek olacak, yemeyince kilo da verilir kafasındayım
sema2521 Rez ama enerjini nasıl alacaksın vücudun yemeğe ihtiyacı var tempolu bir hayatın varsa özellikle
Rez sema2521 günde 1 öğün sonrası bol sıvı alımı kuruyemiş ve az miktar meyve yeterli oluyor, 2 yıl önce denedim hiç rahatsız olmadım, ekmek makarna pilav şeker kesilince vücut rahatlıyor 3 gün yemesem alışırım. Ama tabi herkesin vücudu bir değil
Ayet123- Beni de ekler misiniz🌺benimde kilolarım bir türlü gitmiyor 74 kiloya indim koruyamadım şimdi 79 kilodan aşağı inemiyorum
sema2521 Ayet123- Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
busebusra Hanımlar yaza kadar fit olmam gerek kardeşimin düğünü var 172 80 kiloyum bir 20 kilo vermem gerek
sema2521 busebusra Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞