sema2521 Birbirimize motive fikir yada en etkili spor bu, en etkili diyet şu vs öneri versek olur mu sürekli irtibat halinde olsak
sema2521 annevebebegiii__ cicek110 Yusufumm06 yagizinannesi0606 Aysunnkaya instadan mi ekleyelim grup yapalım yoksa burda grup olunuyor mu
sema2521 annevebebegiii__ Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 cicek110 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 Yusufumm06 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 yagizinannesi0606 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 Aysunnkaya Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
caresiz34 Canım ben 15 kilo verdim şimdi devam ediyorum. 2 ayda verdim ki insülin direnci şeker sorunu olan biriydim. Valla yemeyeceksin tek çare bu. Spora da gerek yok karnın gurulduyana kadar yeme bak nasıl veriyorsun.
selimalpinannesi caresiz34 kesinlikle doğru bende 3 gün önce başladım 1.5 kilo gitmiş bile tabi benim fazlam çok 20 kilo vermem lazım🥲
Haticetuna caresiz34 Yeme o zaman gelsin saç dökülmesi kansızlıkk demir eksikliği kırık tırnaklar vs vs… yememek değil sağlıklı yemek önemli.
Balkuzum_12 sema2521 bende vermek istiyorum ama veremiyorum bütün gün aç durursam 1 kilo gidiyo ama bi yersem 2 kilo birden alıyorum bu nasıl iş anlamadım gitti ömür boyu böyle dikkat ederekmi yaşayacağz ya😭😭
sema2521 Balkuzum_12 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 yagizinannesi0606 ben oluşur mu bilmiyorum istadan ekliyelim birbirimizi bana daha mantıklı geliyor gerekirse reels vs de atariz
sema2521 eda54 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
caresiz34 selimalpinannesi kız aynen sık dişini 2 ay yeme incecik ol. Ben şimdi istediğimi yiyorum ama kilomu da koruyorum
sema2521 selimalpinannesi Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 irinasofia sağlık olsun da aşırı bı kilonuz yoksa takılmayın herkes istediğini bedene ulaşırız umarım 🌸
sema2521 irinasofia Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞
sema2521 Balyanak3 Merhabalar insta grubu reels gönderi fotoğraf açısından daha mantıklı geliyor sizde katılmak isterseniz (sema.pltnn21) istek mesaji atın diyet yada spor diye grup kuracağım ordan hep beraber iletişime geçelim 💞