Kocamdaaakocammm Sonsuz18 Normal şal satılan yerlerde war cnm ben kullanıyorum abi üstlerine geçen hafta aldım hatta 1 tane abi üzerine kayma yok
Beren-2020 Sonsuz18 Janjan abiye üstüne taktım. Hatta lacivertti elbise ve şalim. İgneledim kaymadi gece boyunca
amazontuba Sonsuz18 ben kullandım canım her yerine iğne taktım valla düğün boyu idare etti özellikle tepe kısmına🤗
Meri-Mel Sonsuz18 Elbise size cok yakışmış aynı ton şal harika olur bence güle güle kullanın sağlıkla ♥️
mbarlasu Sonsuz18 Benzerini giydim aynı renk janjan şal ve şeffaf gümüş taşları olan bi ayakkabı kullandım😊
mbarlasu Sonsuz18 Bulunduğum şehirde kumaşçıdan kestirdim sonra terziye verip o tarz şallar ince ve geniş olduğu için ikiye katlattırıp kıyılarına ovarlok çektirdim. Çanta kullanmadım bebemin çantası yetti🤣🤣
JuliJuli06 Sonsuz18 ayni renk şal bogar bence gümüs renk cok guzel olur ayakkabi ve cantaniz siyahmis gumus daha hos olur siyah ayakkabinizada
songulasln Sonsuz18 janjan çok kayan bi şal asla düzgün takamıyorum 😀 almadan önce bi denersiniz yüz şekliyle de alakalı olabilir kiminde güzel duruyo
kezban_keles34 Sonsuz18 canım ben denedim hiç kaymiyor gayet rahat tavsiye ederim zaten onun üstüne Janjan çokta şık olur💗
alexab Sonsuz18 siyah olmaz buna ama gümüş rengi olur, pudra pembe olur ayakkabı çanta şal. Ya da hepsi aynı renk olur parlak. Ama siyah bu elbiseyi boğar bu elbise ışıl ışıl havası var.