hilalacar2104 Sonsuz18 aynı renk parlak şal olur. Elbise çok güzel bu arada linki falan var mı bayıldım 😍
Snp57asel Sonsuz18 öncelikle çok güzelmiş nerden aldınız acaba yaza bizim de düğünümüz varda bende lacivert abiye arayisindayim ve kesin lacivert şal takardim 🙂
beyzadodo Sonsuz18 ayakkabiniz yada cantaniz varsa uyumlu gümüş, krem, bej tonları gayet şık duracaktır
Sonsuz18 hilalacar2104 yaa teşekkürler cnm beğenmene sevindim elfida modadan aldım gerçekten çok beğendim bende kumaş olarak parlak janjan mı kestirsem
Sonsuz18 Snp57asel bencede teşekkürler bu arada elfida modadan aldım kodu 6035 tavsiye ederim etek de aldım, ordan kaliteli bir sayfa
nutellaa_ Snp57asel merhaba kiralık abiye işi yapıyorum sayfama bakmanızı tavsiye ederim 🌸 instagram elisadresss
Sonsuz18 beyzadodo ayakkabı çantam siyah var ama bilmiyorum başka bir şey alsammı gümüş de çok mantıklı aslında
amazontuba Sonsuz18 ben kullandım canım her yerine iğne taktım valla düğün boyu idare etti özellikle tepe kısmına🤗
songulasln Sonsuz18 janjan çok kayan bi şal asla düzgün takamıyorum 😀 almadan önce bi denersiniz yüz şekliyle de alakalı olabilir kiminde güzel duruyo
Meri-Mel Sonsuz18 Elbise size cok yakışmış aynı ton şal harika olur bence güle güle kullanın sağlıkla ♥️
Sonsuz18 alieray2608 Peki hangi şal kumaşı olmalı ama ayakkabıyı Gümüş giyersem çantayı ne seçebilirim Kubra226
Beren-2020 Sonsuz18 Janjan lacivert alın ya da jakarlı kumaş da olur. Janjan kullandım ben kaymiyor güzel ignelerseniz
Beren-2020 Sonsuz18 Janjan abiye üstüne taktım. Hatta lacivertti elbise ve şalim. İgneledim kaymadi gece boyunca
kezban_keles34 Sonsuz18 canım ben denedim hiç kaymiyor gayet rahat tavsiye ederim zaten onun üstüne Janjan çokta şık olur💗