Themom_ Buseflin bimin pembe yasmin pirincini kullanıyoruz ailecek inanılmaz seviyoruz hem mis gibi kokuyor hemde tane tane oluyor
mihramomm1 Buseflin Bimin baldo pirincini kullanıyordum çok güzel hala da öyle ama şu aralar BİM’in basmati pirincine sardım çok güzel oluyor ayrıca bide bimde yasemin kokulu pirinç var onu da denedim o da fena değil bi esprisi yok basmati pirince benziyor ❤️
Olimbonii Buseflin yasemin kokulu pirinç var ama asla koku yok normal pirinç ayni onu kullandigimdan beri vazgeçemiyorum ne yaparsan yap asla lapa olmuyor tane tane ve cok lezzetli tavsiye ederim bim a101 de filan var
Btlml Hasata gönen bölgesi 1.sınıf A kalite olarak markette bulduğum tek pirinç o yüzden uzun zamandır onu alırım. diğer yayla tat duru hasata Osmancık bölgesi vs hep C sınıfı
Tatlican mavilimsi Baska baldo pirinclere gore dahami uygun fiyati yoksa aynimi Bende 1 yildir bimden aliyorm baska yerde fiyat bakmadm ama şimdi herkes onu yazinca fiyatini merak ettim 😂
mavilimsi Tatlican valla uygun mu değil mi bende bilmiyorum.🤦♀️normalde birşey almaya kalksam kılı kırk yararım(fiyatı da dahil) ama buna alışınca çat diye gidip alıyorum fiyatına hiç bakmadım doğrusu😂😂