gizemprts Sinem070721 sen öyle yazınca ben de guldasın yazdıgı postalara baktım orda da @kerimcaninannesi diye bir hesap var o da aynen öyle sma da şeker varmış bebivita da glukoz varmış ama aptamil ve bebelac süpermiş yazmış tüm başlıkların altına! Çete bunlar galiba;)
[silindi] gizemprts ay inanmıyorum yaaa... Çok şaşırdım şuan. Mama her bebekte farklı etki yapabilir. Diğer markaları bu kadar neden kötülüyorlar.
gizemprts [silindi] ay kime inanacağımızı şaşırdık internetteki mühendisler dedektiflerde markalardan para alıyorlarmış, anlaşamadıklarını kötülüyorlarmış...
[silindi] gizemprts onu zaten bilmeyen kalmadı herhalde. Hala körü körüne inananlara hayret ediyorum. Böyle böyle kandırıyorlar insanları işte! Yazıkk
Motherofahsen gizemprts Yeni mi anladınız? Ben hayatta o reklam yapan sayfalara güvenmiyorum hepsi dolandırıcı😖
ARkuzey [silindi] Yok artık yaa. Pes pessss! Bu mamaları evlere sokmamak lazım! Böyle bir şeye ihtiyaç duyanlar neler yapmaz!!
Motherofahsen gizemprts Ay evet😏 bunlar hayırdır yaaaaaaaaa. Kocişleri falan bu mamaları satıyor galbaa😜
Motherofahsen susaminannesi 😂😂😂 ay çok guldummm. Ama gerçekten öyleyse çok ayıp koskoca firma. Kime güvenicez biz yaaaa😖