kubra55555 Ogulluana bende inanmadım ama çocuğa somon alcaktık gorumcem demiş kocama almayın diye ondan sordum 😂 güya domuz ile besliyolarmis haram oluyomus
kubra55555 atlasmommm bende inanmadım ama çocuğa somon alcaktık gorumcem demiş kocama almayın diye ondan sordum 😂
kubra55555 esmaayeldann bende inanmadım ama çocuğa somon alcaktık gorumcem demiş kocama almayın diye ondan sordum 😂
milletsanakanalizemiolacak kubra55555 posta ayri yorumlara ayri koptum yaaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 somon domuzu ızgarada mı yiyormuş yoksa haşlamamı görümcenize sorun bi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cennetmahallesipembe kubra55555 peki görümcenizin domuzun fiyatından haberi var mı yaban domuzu desem Türkiye de domuzun tükenmesi lazım ne diyeyim Allah beyin nasip etsin görümcene
kubra55555 milletsanakanalizemiolacak 😂😂😂 kız hiç güleceğim yoktu 😂😂😂 nerden duyuyolar da bize söylüyorlar bilmiyorum
kubra55555 @“Melovealp”#p33653978 Eşime soylemis bende sacmalamasin dedim 😂 başka böyle bişey duyan var mı diye merak ettim 😂
gamzeci kubra55555 ülkemizde somon balıkları çiftlikler de üretiliyor muş tesisleri varmis hatta etçil hayvanlar olduğu için etini veriyor olabilir ler yada yemleri domuz eti katkılı olabilir
milletsanakanalizemiolacak gamzeci domuz somondan pahalı balıga domuzun nesini versinler zaten tr de sayili domuz ciftligi var