“ey25eb25en”#p33646137 sürekli hasta mı oluyor acaba sizinkiler de küçük kızım sürekli hasta bir bakıyorum çok güzel iyilesmiş bir bakıyorum 1 ay geçmeden hop yine burnu tıkalı öksürük başlıyor artık kafayı yiyeceğim alerji için doktora gittim bana neden hava veriyorsun diye kızdı doktorlar veriyor dedim baktım çocuğa test falan da yapmadı boşuna muayene parası verdim diye üzüldüm geçtiğimiz perşembe yine alerjiye gittik birinin tavsiyesiyle ilerlese daha kötü kim dedi size hava kullanmak zararlı diye dedi baktım cortair yazdı ama bana 2 ay sonraya deri testi için randevu verdiler ben son 10 gün kala kesecekmişim ilacı oradan da hızlıca kaçtım özelde çocuk doktoruna götürdüm oda kan testi yaptı ben baktım e nabızdan alerjisi düşük demekki bağışıklığı düşük yarın yine gideceğiz çocuk doktoruna oda ventolin verdi 1 hafta 3 günlük de antibiyotik alerji ilaçları oda vermiş ama kullanmadım yarın konusacagım yüksek cıkmamıs sonuçta neden ilaç vereyim çocuğa öyle kafam karıstı ki artık ben doktorların düzgün tedavi yöntemi uygulamadıklarına üzülüyorum