serendipity16 alerji için test yaptırdık biz de sonucları için yarın gideceğiz ama düşük cıkmıs e nabızdan baktım kandan baktı ilk sonra yüksek çıkarsa deri testi demişti doktor bizim ki o kadar sık hasta oluyor ki sürekli burun tıkanıklıgı öksürük oluyor biri cortair yazıyor bu yazan alerji doktoru ve daha sonuçlara bakmadan yazdı yine bu ilaç sanırım alerji hastalarında da iyi geliyormuş bir de demesin mi bana 2 ay sonraya da deri testi için gün verdiler yani bana diyor son 10 gün kala kes diyor bana dalga geçer gibi randevuyu o kadar uzun zamana verince ben bu ilacı 50 gün mü kullanmalıyım yani direk çıktık hastaneden çocuk doktoruna gittik oda ventolin verdi 1 hafta ama 2 kere verdim çocuk iyi oldu bıraktım burun temizliği çok önemli rahatlıyor çocuklar antibiyotiğik de verdi 3 gün sadece onu da istemeden kullandık bu sefer ama bizimkinin vitaminleri çok düşük 2 tane kızım var daha doğrusu biri 4 yaşında biri 8 aylık ikisinin de aynı yani diyeceğim güvenilir ve iyi bir doktor olmadıkça vermiyorum ben ben doktoruna denk gelemedim daha acıkcası ama testt yaptırmadan alerji ilacını falan kullanmayın ventolin falan da 2 günden sonra iyi geliyor zaten ben kafama göre hareket ediyorum biraz da yoksa çocuklarıma neler yazarlar Allâh bilir 🤷♀️