twobabymom_ TwinsAndBeren Bende öyle düşünüyorum 2 çocukla 5-6 saat sürüyor en az doğum sonrası bana da imkansız gibi geliyor
Norveckizi TwinsAndBeren bikaç bebegın plasentası incelemeye goturuldugunde plasentada ve bebegınde vücudunda Saç boyasının kımyasallarına rastlanmıs bununla ılgılı calısma sonuclarını okudum ve doktorların videolu anlatısında gordum. Ondan beri saç boyamam. Emzirmeyi kesince boyarım dedim zam da geldı ıyıce. Kaldım oyle 🤭
mommyyy609_ Norveckizi bende okumuştum bu söylediğiniz konuyu çok sıkıntılı diplere uygulanmasa bile kesinlikle yapılmamalı
Norveckizi TwinsAndBeren 😞yapma Kışta geldi ışıltılı boncuk saçlardan taktır fılan Tanesi elli lira ben aralara taktırmıstım Canım boyatmak ıstedıkce
mommyyy609_ TwinsAndBeren ben açıkçası tavsiye etmiyorum kendi doktorum hamilelik ve emzirme döneminin ilk 6 ayına kadar da kesinlikle yaptırmamam gerektiğini söylemişti bende yaptırmamıştım ama yine de siz bilirsiniz tabi.
ppzeynep TwinsAndBeren Neden böyle bir riski alasınız ki? Hamilelikte, emzirme sürecinde bazı şeylere dikkat etmek gerek. Sonuçta bunlar hayatımızda ender anlar ve tekrarı, telafisi yok. Biraz sabretmek iyidir bence. Dibine değmese de solumanız yeter.
Gldekpnci TwinsAndBeren hamile olduğumu bilmiyordum ve dipten itibaren açma ve boyama işlemi yapılmıştı çok şükür bişey olmadı
aslananne27 TwinsAndBeren yarın gidip yapacam 16 haftalık hamileyim geçen hafta kontrolde doktoruma sordum güldü saç boyamanin bebeğe hiç bi zararı yok dedi benimde 3 çocuğum var 3 ünde de boyadım dedi 🤭
Gldekpnci Norveckizi ben analiz edemem ama doktorlar edebilir çok şükür bende sordum hafta olarak daha çok küçük olduğu için etkılenmemiştir cevabını aldım