Misskokulum ikiprensesannesiiiii ileride diş ayrıkligi ve konuşma bozukluğu yapıyor internette dudak bağına baktım benim oglumunkiyle birebir aynı olunca merak ettim ama buradaki çoğu annenin bebeğinde varmış normal herhalde
ikiprensesannesiiiii Misskokulum benim dişlerim ayrık değil ama 6 yaşına kadar s leri ş diye okuyordum okula başlayınca geçmişti o da alakalı mı onunla bilmiyorum da 😄 olmayınca nasıl oluyor sizde yoksa atar mısınız fotoğraf merak ettim 😄
Birkucakmutluluk Tuba01 aile hekimimiz gobegindede fitik var demisti. Gobegindeki kesin gecerde kasiktaki bi ihtimal kendiliginden gecer demisti. Sertlik gidince duzeldi sanip sevinmistim. Sizin bebeginiz ameliyat oldu mu?
Birkucakmutluluk Tuba01 kac aylik oglunuz. Cok kucukken doktorlar ameliyat yapmiyomus diye duymustum. Benim oglum 2 aylik
Tuba01 Birkucakmutluluk bnm oglum 40 gunluk canm kasik fitigi goruldugu andan itibaren nekadarlik olursa olsun amelyat hemen diolar canm bn oglumu 7 doktora goturdum hepsi ayni seyi soylediler ayrica saol canm rabbim evlatlarimizi korusun
senbenbensen Misskokulum bizdede var o kendinize bakarsınz. Eşimide kontrol ettm kendimi çocuğunkini. Bnce herkeste var. Dişlerimde gayet düzgün bnm. 😁
Birkucakmutluluk Tuba01 cok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz icin en yakin zamanda bende goturecegim insallah 😘
Tuba01 Birkucakmutluluk rica ederim cnm bebegini iy bir cocuk cerrahina goster ins fitik yoktur gerek duymaz amelyata
Birkucakmutluluk Tuba01 insallah 💖 sizinde ameliyatiniz cok kolay gecer insallah. Hic cani yanmadan iyilesir insallah minnak 😊
Lehrerinn Kkg merhabalar benim kızım 15 aylık ön dişleri ayrık çıktı sanırım bizde de dudak bağı var. Şimdiden aldırabilir miyiz? Geç mi kaldık acaba diye düşünüyorum. Daimi dişleri çıktığında ayrık çıkar mı yine diye tereddütteyim
Kkg Lehrerinn merhaba. Yok yok zaten tum bebeklerin sut disleri ayrik cikar. Cene buyudukce diger disler ciktikca yaklasacak. Merak etmeyin
Cansuaysima Minigimm2020 merhaba hiçbir sorunu yok dotor zaten olması gerektiği sekle dönmüş dedi bir sorun yasamadik kaynadı gibi orası