tospikannesi_ gubo gubo arkadaşınız aldı diye değil de siz gerçekten beğendiğiniz için giydirecekseniz giydirin bu arada benim kızım var oldu bitti pembe sevmem günlük hayatta arada giydiriyorum ama doğum günü için istemiyordum ama kızımın çok sevdiği pembe ayıcık var çok sevdiği için doğum gününde onu kullanmak istedim onu kullanınca da uyum sağlasın diye kıyafette tercih etmesem de balonda pembe tonları tercih etmek durumunda kaldım. Ama yçok beğenerek yaptım tam içime sindi haftaya ikinci yaşımız yeşil yapacam. Size buraya ilk yaşımızı bırakıyorum ilham olsun diye mesela kahve tonları ayıcık alıp benim koyduğum gibi yapabilirsiniz balonlarıda kahve bej beyaz tonları yani tonsürton seçebilirsiniz çok hoş durabilir 🥰
gubo tospikannesi_ arkadaşım aldı diye değil tabiki bende çok beğendim o yüzden giydirmek istiyorum sizinde doğum gününüz çok güzel olmuş
tospikannesi_ gubo o zaman dediğim gibi yapabilirsiniz bir köşeye kahverengi ayıcık ayıcığın eline benim yaptığım gibi 1 yazılı krem folyo balon tutturun kalpli balonlar asın birde ayıcıklı pasta çok hoş olur şöyle görselde atayım fikir olsun bu malzemelerle verdiğim fikir çok hoş olur . Ama arasına renk katabilirsiniz pembe yeşil vs. Benim ilk yaş rengim biz bembeyazdık hediyeliği vs herşeyi ama ayıcıkla balonun birkısmını pembe tonları yaptım Kızımın baş harfi 1 yazılı kutu vs ile de goldu uydurdum çok içime sindi inşallah sizinde soner haftaya ikinci yaşımız bu sefer yeşil yapacam ve yine bayılarak yapacam heyecanlıyım şuan
tospikannesi_ Minkpndam bizimde haftaya 2. Yaş doğum günümüz herşeyi hazır konsept kıyafetler vs sadece pasta sipariş edecem sizin pastaya benzer pastaları hep ekran görüntüsü aldım sizinkininde yakından görseli var mı acaba gerçekten hoş olmuş konseptimede uyuyor biraz değişiklik yapsam yeter
tospikannesi_ gubo evet çok hoş cidden balonları bej gold krem kahve tonları seçersiniz illa renk eklemek isterseniz pembe yeşil olabilir ama böyle daha hoş bence sizde bej rengi giyinirsiniz kızınız kahve pasta bu şekilde birde minik kahve ayıcık alıp bir yaş balonu ayıcığın eline tutuşturursunuz çok hoş olur tabi atın eteği
gubo tospikannesi_ fikir için çok teşekkür ederim arasına aslında ilk önce pembe renk katıyım dedim daha sonradan yeşil olsun dedim pembe minnie mauseli gömleği var üzerine de onu giydireyim dedim aslında ama onda Bi tık kararsız kaldım Altına da bu çorapları almış sizce nasıl olur bu gömleği giydirsem