Beri_34 gubo Şart değil tabii ki ben kızımın bir yaş doğum gününde gold ve beyaz renkli konsept yapmıştım iki yaş doğum gününde kahve tonları yapmıştım ve çok güzel olmuştu zaten büyüdükçe Elsalı Barbieli konseptler istiyorlar😅 Şu an mesela onun tercihlerine göre ilerliyorum
cansut19 gubo benim de kızımın doğum günü yaklaşıyor ben de çok baktım rose gold kahverengi tonlu şeylere ama sonradan 1 yaş için biraz ağır geldi pastel tonlara karar verdim böyle lilalı mavili sarılı yeşilli sade ve tatlı da bi pasta seçtim :) belki fikir olur :)
Meri-Mel gubo Bizim ilk yaş pembiş idi ikinci yaş soft renkler kahve ,bej ,böyle yeşil tonu gibi renkler vardı 😌
gubo Meri-Mel yeşil bende çok yakıştırıyorum kahverengine varsa görsel paylaşabilir misiniz nasıl durmuş
Ballilokmam11 gubo kizimin da ilk doğum günüydü hiç de pembe yapmadim sevmiyorum aklı erdiğinde kendi ne isterse onu yapsın elbisesi krem rengi idi balonlarda yeşil kahve gold du bahçede yaptık çok güzel oldu bence
Nurcanben gubo bence kahve tonları çok hoş duruyor doğum günü konseptinde ben ilkinde pembe ağırlıklı yapmıştım evet ama tekrar yapıcak olsam kahve tonları olur
pantenkelebek gubo kızıma mor tutulu elbise aldım morlu beyazlı da ayakkabısı var balonları da mor beyaz alıcam bence de biraz renkli bi şeyler yapın ya cıvıl cıvıl olsun
tospikannesi_ gubo gubo arkadaşınız aldı diye değil de siz gerçekten beğendiğiniz için giydirecekseniz giydirin bu arada benim kızım var oldu bitti pembe sevmem günlük hayatta arada giydiriyorum ama doğum günü için istemiyordum ama kızımın çok sevdiği pembe ayıcık var çok sevdiği için doğum gününde onu kullanmak istedim onu kullanınca da uyum sağlasın diye kıyafette tercih etmesem de balonda pembe tonları tercih etmek durumunda kaldım. Ama yçok beğenerek yaptım tam içime sindi haftaya ikinci yaşımız yeşil yapacam. Size buraya ilk yaşımızı bırakıyorum ilham olsun diye mesela kahve tonları ayıcık alıp benim koyduğum gibi yapabilirsiniz balonlarıda kahve bej beyaz tonları yani tonsürton seçebilirsiniz çok hoş durabilir 🥰
gubo tospikannesi_ arkadaşım aldı diye değil tabiki bende çok beğendim o yüzden giydirmek istiyorum sizinde doğum gününüz çok güzel olmuş
tospikannesi_ gubo o zaman dediğim gibi yapabilirsiniz bir köşeye kahverengi ayıcık ayıcığın eline benim yaptığım gibi 1 yazılı krem folyo balon tutturun kalpli balonlar asın birde ayıcıklı pasta çok hoş olur şöyle görselde atayım fikir olsun bu malzemelerle verdiğim fikir çok hoş olur . Ama arasına renk katabilirsiniz pembe yeşil vs. Benim ilk yaş rengim biz bembeyazdık hediyeliği vs herşeyi ama ayıcıkla balonun birkısmını pembe tonları yaptım Kızımın baş harfi 1 yazılı kutu vs ile de goldu uydurdum çok içime sindi inşallah sizinde soner haftaya ikinci yaşımız bu sefer yeşil yapacam ve yine bayılarak yapacam heyecanlıyım şuan