SiprayiL Zynpgmt evet evet bakıyorum baktıkça kafam karışıyor ama olsun bir sonuca varacağız inşallah 😂çok teşekkür ederim fikirlerin için 🤍
Orenda_ SiprayiL Apartman usulü altlı üstlü oturacağız kv. ile Çok talihsiz bir olay yaşadık kanka evimiz yandı mecburiyetten yapıyoruz evi de😔
NariNariKiminYari SiprayiL benim mutfağımda dolaplarım beyaz ara kısım ahşap yerler parlak beyaz. Parlak beyaz kesinlikle çok ferah ve temiz gösteriyor mutfağı
_Goktugunannesi__ SiprayiL Fayans ve dolapları beyaz yaptırıp ahşap la kombinlerdim ortaya jüt bir halı ve ahşap aksesuar masada beyazlı ahşaplı olabilir
SiprayiL _Goktugunannesi__ ahşap modası çok kalmadı gibi geliyor bana ya da zevk meselesi tabi ki ama. Küçük ev aletlerim inox ve siyah mutfak masam beyaz sandalyeler siyah. O yüzden gri veya beyaz tonlar düşünüyorum
NariNariKiminYari SiprayiL banyoda da gri ahşap siyah çok güzel oluyor isterseniz görsel atabilirim🫶🏻
Zumra_Fatma SiprayiL gri olmaz ya hos gorunuyor ama yer silince hep bugulanir su damlacik izi olur bide boyke cam gibi mi olcak ondan emin misiniz
SiprayiL Zumra_Fatma hiç emin değilim öneri almak istedim hala araştırıyorum. Sanırım parlak griden vazgeçtim parlak beyaz veya mat gri arasında kaldım 😂