Ballilokmamelmaliturtam Merhaba anneler bebeğim 50 günlük ve emziğe alıştırdık kendisi de baya sevdi ama meme reddi yapar diye korkuyorum emziğini vermediğim zamanlar ağlıyor var mı başına böyle bişey gelen ?
Misskokulum Ballilokmamelmaliturtam tutuyorsa verebilirsiniz baktınız memenizi istemiyor emerken ağlıyor o zman emzik vermezsiniz
Deletedmom285 Ballilokmamelmaliturtam Bebekten bebeğe değişir ama bende böyle bir durum olmadı canım 🤷🏻♀️
Gozde20 Ballilokmamelmaliturtam var canım benimki de ağlar emziğini ister arar meme reddi falan da olmadı neden olsun ki doymuyor emzikle sonuçta hatta çok acıktığında mama hazırlayana kadar meme veriyorum bir iki çekiyo süt gelmeyince atıyo ağzından tekrar ağlıyor 😂 korkma yani ver
aynuruygar kullanıyoruz bi sıkıntı olmadı ama bazen göğüs ucunu falan çok çekiyor ondan değildir sanırım 35 günlüğüz her gün yeni huyları çıkıyor zaten emzigide cok ağladığında veriyorum
Ballilokmamelmaliturtam aynuruygar bende öyle uyurken emmek istiyor emziği verince hemen uykuya geçiyor baya da kolaylık oluyor aslında
balasininanasi Gün içinde çok fazla vermemeye çalış canım elinden geldiğince. Biz 2 gün yaşadık meme reddi ben emziği bahane buldum 🤷 Ama eminde değilim. Halada veriyorum 🙃 Ben memeyi emmesini güçlendirdiğini düşünüyorum 👍🏻😊
balasininanasi Ballilokmamelmaliturtam Annem verme çenesi yoruluyo diyo bende yok çenesi güçleniyo diyorum 😂😂
Handecelik Ballilokmamelmaliturtam ben 1 aylıkken verdim 15 aylık hala kullanıyor ve memeyi görünce emziği ağzından çıkarıp eline veriyor emdikten sonra emziğini elimden geri alıyor
CansuBsrr Ballilokmamelmaliturtam Bende kullanıyorum ama sadece uykuya geçişi sırasında uyanık olduğu zaman emzik vermiyorum