omurbebek12 Kızlar üç yaşında olan bi çocuğun kilosu kaç olmalı. Ve boyu kaç olmalı. Az önce bi postta 3 yaş için 15 kilo az yazmışlar gibi gördüm cidden 15 kilo az mı?
Birkizannesi123 omurbebek12 öncelikle genetik ben öyle düşünüyorum benim kızımda zayıf ve kısa bana göre bide keşke sizde çocuğunuzun boy kilosunu yazsaydiniz, kızım 3 yasında 95 cm boy 13 buçuk kilosu 2 ayda bı anda 1 kilo aldı sağlıklı olduktan sonra
3bebe_1anne omurbebek12 bilmiyorum ideali ama benimki 3 yaş 1 aylık 18 kilo 108 cm doktorumuz yaşıtlarına göre baya önde diyor
omurbebek12 Birkizannesi123 ben henüz üç yaş kontrolüne gitmedim tam bilmiyorum ondan yazmadım. Kilosu 13 boyu evde ölçtüm doğru mu değil mi bilmiyorum 98 çıktı
Birkizannesi123 bisenakillisinzaten bende şaşkınım aşırı derecede kötü bir yemesi var ona rağmen nasıl oldu bilmiyorum
3bebe_1anne bisenakillisinzaten diyetisyenim genlde her şeyi veriyorum kurubaklagil balık et sebze hepsini günlere bolerim yemediği şeyleri yedigi şeylerin içine kararım mesela peynir asla sevmez ama her sabah ya omletinxe ya kaşık dokmesinde ya krebinde vardır krep arasına çikolata sürmem mesela onun yerine bal tahin keçiboynuzu unu karistir çikolatadan farksız olur hem sağlıklı hem kilo aldırıyor hemde iştah açıyor
sevilayallp Benim kızım 3,5 yaşında 24 kilo 110 cm ama aynı yaşta yeğenim var o da 15 kg mesela ama normal yani olması gereken bu bence , sağlıklı olsun yeter her çocuk aynı değil doktorun dediği önemli :)
sevilayallp eflin_bebe evet önde dedi ama boyuna göre orantılı olduğunu söyledi o yüzden bir sıkıntı olmayacağını söylüyor
Duyulurum omurbebek12 36 aylık erkek çocukta en az 12 en fazla 18 bekleniyor. 15 az değilz hatta tam ortalama bir kilogram.