Durucuumm ygmrln çok sıcak tutar yetişkin versiyonu var bende mükemmel su geçirmiyor ve içi kaz tüyü diye biliyorum. Aynı renk sepetimde benimde 1.190 tl büyük zara indirimini bekliyorum.
Mothercrn ygmrln evet giriyor. Ben de geçen yıl indirimden almıştım. Bu yıl giyiyor. Hem yumuşak hem de sıcak tutuyor.
ygmrln Mothercrn ne kadar indirime giriyor acaba bide kadınlarda olduğu gibi hızla tükeniyor mu alabilir miyim yani
Balevlatsahibi ygmrln onu net bilmiyirum diğer kötü markalar bile nerdeyse bu fiyat ben o sebepten bunu tercih ettim ayakkabısıni hm aldim
Prenses-annesi1 ygmrln bu modeli değilde farklı modelde almıştım geçen kış kızıma bu kışta oluyo hatta sıcak tutuyo baya verilen paraya değer yani
Adababy ygmrln kullanıyoruz biz memnunuz yorgan gibi tereddüt etmeyin ama siyah ile krem rengi daha hoş bu rengini mağazada gördüm pek beğenemedim
Adababy Asel06_ 4 yaşına yeni giren kızıma 5 yaş aldım güzel oldu boya kiloya göre değişiyor oversize mont tam kalıp gibi 3 yaşsa 3 yaş 4 yaşsa 4 yaş seneyede giysin dersen de olur
ygmrln Asel06_ aldım canım koyu pembe olanını baya memnunum sıcak tutuyor benim kızım 17 aylık şuan 11,5 kilo boyu 84 tü en son 3 yaş popişini kapattı ama seneye kapatmaya bilir emin değilim