[silindi] utkummm uykularından önce emer yani 3 kere. Ek gıdaya çok düşkün çok yiyo diye midir meme aramıyor gün içinde. Ama gece çok emiyor 5-6 kere emiyor
zehratkn utkummm uyumadan önce emiyor genelde o da 5 dk falan sadece gündüz 3 kere en fazla 4 gecede uyandıkça yine aynı dalıyor hemen zaten 3-5 dk yı geçmiyo hiç
utkummm mihriban0 bizimde baya azaldida emme cunku ek gida aliyo 3 ogun e onlarin arasindada belli bi saat geciyo acikmasi icin falan Gece emiyo mu peki emiyosa kac kere
gak utkummm emerek uykuya geciyor ve gece uyanmalari o kadar cok artti ki uyandiginda emzirmiuim kucagimda sallayip uyutayum diyorum ama meme istiyor ağlıyor
eslemomss Sürekli emiyor aç olsa da olmasa da günde 10 15 kez yani geceleri sürekli emmek istiyor uykudayken bile
eslemomss utkummm 9. Ay atağı diyorlar bide uyku gerilemesi yaşıyoruz sürekli uyanıyor geri uyutmak için saatlerce çabalıyorum
Duriskonunannesiii [silindi] bizimki de aynı şekilde ,meme ve mamaya düşkünlüğü yok sadece uykusu geldiği zaman ister biraz emer veya içer sonra bırakır pispislarim uyur ,onun dışında pek gelip de memeye yapışan bir bebek değil
utkummm eslemomss bizimki dogdugundan beri saat basi uyaniyo😐bi kac aydir yarim saate bi uyaniyo,emmeside bayadir boyle alisti sanirim cunku kolik bi bebekti ztn
[silindi] utkummm yok gündüz iki uyku yapıyor bir de gece uykusundan önce de emiyor ya o yüzden 3 kere emiyor dedim. İlk uykuyu 1.5-2 saat uyuyor ikinciyi 1 saat civarı
annebalim_ utkummm zayıf bı bebek mı ırı bı bebek mı zayıfsa gece beslemesine devam degılse bırakın dıyorlar Benımkı 10 aylık 9 kılo cıvarı
utkummm annebalim_ 9,5 aylik 9 kilo kilosunu iyi normal diyolar gecenlerde doktora gittim sirekli uyaniyo dedim emmek aliskanlik oldugundandir 6 aydan sonra gece beslenmesine gerek yok aslinda falan dedi