plutonn Nasıl olduğunu anlatarak tekrar o anı yaşamak istemiyorum ama özetle iki elinide açık fırın kapağına yapıştırdı iki avuç içide parmak boğumları dahil şiş ve su topladı. Önerebileceğiniz bitkisel krem ya da türevi bir ürün var mı?
huda1903 plutonn yanım tehlikeli bişey doktora gittiniz mi bilmiyorum ama gitmediyseniz gidip ona göre krem kullanın bence
mysozclk plutonn cok gecmıs olsun madecosol krem var cok ıyı doktora danısıp kullanın isterseniz bide çam terebentin cok iyi geliyor yanığa 😢
esrayadasare plutonn çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah bitkisel değil bebeğe de kullanılır mı bilmiyorum ama silverdin yanık için çok iyi
huda1903 plutonn geçmiş olsun bu arada küçük hafif yanıklarda ben aloe vera jeli kullanıyorum ama sizinki şişmiş sanırım ona kullanılmaz doktor önerisi alın
plutonn huda1903 doktora gitmedik eşimin ilk yardım eğitimi var soğuk su kompresi haricinde doktorunda bu yanım türüne birley yapmayacağını belirtti su kompresiyle acısını dindirdik ama davul gibi şişti ve sus topladı tabiki. Kendi kendine o suların patlaması gerekliymiş o şekilde toparlanacakmış ama bi umut işte belki önerilebilecek doğal bir ürün vardır diye sormak istedim
plutonn mysozclk çok teşekkür ederim 😞 hametanım var hametan sürmeye çalışıyorum pek izin vermiyor ama çam terebentin yağını bilmiyordum bir inceleyeyim teşekkür ederim
plutonn huda1903 teşekkür ederim, evet bizimki ikinci derece yanık diye geçiyor sanırım su topladı çünkü, doktora götürmedik ama eşimin ilk yardım eğitimi var + şirket doktoruna danıştı soğuk su kompresi harici birşey söylememiş
Madamehappyyyyy plutonn Çok geçmiş olsun Aklınızda bulunsun böyle yanıklar da su ile yıkamadan önce dolapta olan yumurtanın akı ile yıkayın şişme falan su toplaması olmuyor aynı şeyi yapmıştı oğlum.
plutonn Madamehappyyyyy keşke daha önce bilseydim bunu o kadar şişip su topladıki parmakları bi tabi sudan başka bir müdahalede bulunamadık. Teşekkür ederim
huda1903 plutonn önerilecek çok krem varsa yanlış bilgi verilir yada sizin bebeğinize yaramaz mesela o krem vebal almak olmaz küçük daha çünkü ama bebekler çabuk iyileşiyor
NatashaRomanoff plutonn çok geçmiş eşinizin ilk yardım müdahalesi yerinde olmuş ama yine de doktora göstermeniz lazım yanık tedavisi uygulanır. Kuzenimin ayağına çay dökülmüştü demlik komple yanmıştı yengeminde ilk yardım eğitimi var İSG’ci ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hemen doktora da götürmüşlerdi. Doktor hatta ilk yardım bilmeniz avantaj olmuş süreci toparlamış demiş ama doktorda tedavi uygulamıştı kremleyip bandajlamışlar düzenli pansuman yapılıyordu. İhmal etmemeniz lazım çok geçmiş olsun 🙏🏻
tospikannesi_ plutonn sok su kompresini nasıl yaptınız peki ne ile benimde ilk yardım eğitimim varda bununla pek alakası yok tabiki doktor iyi bilir siz kendiniz burda sorup kullandığınız krem derecesine göre kötü edebilir iz bırakabilir iyi gelebilir bilemezsiniz doktor görmesi lazm Birde ne kadar oldu yanalım krem kullandınız mı
NariNariKiminYari plutonn eşinizin ilk yardım bilgisi olması hiçbir şeyi değiştirmiyor maalesef. Şahsen ben hemşireydim ama bu tarz durumlarda muhakkak doktora götürürüm. Kullanılacak ilacı miktarını sadece doktor bilebilir ve önerebilir. Yanığın çeşidine bağlı olarak tedavi yöntemi de değişiyor.
lceLady plutonn Üzülmeyin kısa sürede geçiyor Bugün su Toplayacak 1-2 güne patlayacak ondan sonra hızlı iyileşecek
esrayadasare plutonn gerçekten yanığa birebir anında ağrıyı kesiyor yani Kendim kullandığım için biliyorum
plutonn huda1903 haklısınız evet aslında medical kremden ziyade temiz içeeikli doğal bir ürün var mı amacıyla sormuştjm
plutonn NatashaRomanoff çok teşekkür ederim, haklısınız tabi. Eşimin ilk müdehalesinden sonra biraz daha hafifledi acısı bebeğimin sakinleştirebildik. su topladıktan sonra acısı dinmiş olacak ki çok şükür gülüyor huzursuzluk yapmıyor. Eşim doktora göstermemizi gerektirexek kadar ileri bir yanıl olmadığı ı söyleyince götürmemiştik ama haklısınjz ihmale gelmez içim rahat olsun diye gösteririm hiç olmazsa
NatashaRomanoff plutonn su toplamaları patladıkça iz bırakır en azından o izler için bir tedavi önerir.