bebs Kizlar bebeğim kg ve persentil olarak geride ama hala rapor çıkmıyormuş anlamadım. Çıkana kadar eczaneden alıp deneyebilirsiniz dedi doktor. Ama hangisi formül mama tadına daha yakın sade olan mi ? Kullanan anneler varsa yardımcı olursa sevinirim 😊🙏
cihangirrrr bebs neden rapor çıkmıyor iki dklık iş geçen bende gittim doktor hemen rapor çıkardı sade yazdı
yoncaburak bebs bende yeni başladım kızım 12 kg falandi 1 haftada 1 kg dan fazla kg verdi ishal kusma vardı rapor çıkarmak 10 dk iş doktorumuz hemen cıkardi eczaneden aldık raporsuz çok pahalı diye biliyorum ben kakaolusunu aldım günde 1 tane içirmeye çalışıyorum
yagizinannesi0606 bebs nut rica infatrin kullanmaya başladık 60 adet 1600 tl idi biz 700 ödedik raporla kalorisi yüksek alerjik bebeğim 17 aylık 10 kilo olduk yeni
253 Buuskii bebs merhabalr açıkçası konuyu çok anlamadım aslında mama için mi rapor çıkmıyor eğer ogleyse benim kızım alerjikti o yüzden alerji maması kullandik ama şuan ihtiyacım kalmadı şükür atlattik eğer ihtiyacı olan varsa ulaştırmak isterim aptamilin pregomin syneo markası yaklaşık 14 kutu var elimde
mavi176_ Perstentilde %3 ün altındaysa rapor çıkar üstüne vermiyor denemek isterseniz formül manadan daha hesaplıya geliyor ama bakın doktor tavsiyesi ile nutricia infatrin ya da similac
bebs mavi176_ doktor tavsiye etti ama bilemedim. Tane olarak fiyatı ne kadar biliyor musunuz kullandınız mı ? Hep aynı persentil olarak kilosu hiç artmiyor. Çok iştahlı bir bebek değil ek gıdada mamada çok yiyip içmiyor. Kg olarak en azından ideal kg yakalar mi?
bebs fulya1414 persentil olarak kaçta acaba benim kızım 10-20 arasında çıkıyor. Yazamam ama eczaneden alabilirsiniz dedi doktorumuz. Günde kaç tane kullanıyorsunuz etki ediyor mu acaba ?😊
fulya1414 bebs bizimde 10 günde üç şişe dedi doktor da sanırım hala kilo almadı bende yoruldum artık küçücük duruyor minyon tipli zaten
bebs fulya1414 inşallah alır. Benim kızımda öyle çok sıkıldım çevre baskısından artık sanki bende sorun varmış gibi hissediyorum. Çevremizde tüm bebekler toplu bir benim bebeğim minik kaldi. Herkes kendince birseyler soyluyor
bebs cihangirrrr benim kızım 10 arası çıktığı için yazmadilar. Ama sadesini alıp deneyeyim. Her eczanede oluyor mu acaba? İnşallah toplar bebeklerimiz hiç böyle sorunla karşılaşacagimi düşünmemistim 😢
fulya1414 bebs inşallah canım ya artık kafaya takmaktan ben hasta olmaya başladım ataklarım başladı anksiyete panik atak hastasıyım zayıfladım iyice
bebs fulya1414 Valla benim çocuktan önce birşeyim yoktu. Şimdi sürekli kaygilaniyorum nasıl kg toplarız diye sürekli persentil olarak geriye düşünüyor. Allah yardımcımız olsun 🙏