Lre Merhabalar bu zamana kadar airfryer almadım şimdilerde alsam yemek pratik hale gelir mi? Biraz da zararlı diye bazı yerlerde okuduğum için direndim ne önerirsiniz? Mesela tavuk köfte güzel pişiriyor mu bunların haricinde nelerde kullanıyorsunuz ??
uykusuzanne__ Lre ben kullanıyorum baya oldu çok pratik gayet güzel memunum her şey oluyor içinde ben tüm tavuk atıyorum pişiyor nar gibi oluyor
Busraata33 Lre gerekli mi bilemem benim için pratik oluyor 2hafta oldu bozuldu küçük bir parçası ben onda anlık herşeyi pişirdiği için boşluğa düştüm..Börek,tavuk,et,sebze,kek bunları yapıyorum kısa sürede koca fırını açmıyorum
beyzzsenturkk_ Lre ben sadece patates yapıyorum aldığımdan beri ocakta yağ silme derdinden kurtuldum diyebilirim alalı 1 ay falan oluyor ama çok da şart değilmiş yani
ilay-mom Lre ben istememiştim ama eşim evlenirken aldı iyi ki de almış cok kolay ve pratik cok memnunum yani tavuk kabak patates kızartması cok güzel pişiriyor fakir marka kullanıyorum hem büyük içi cok memnunum
_kiids uykusuzanne__ Pratik oluyor kullanımı ama markasından mı bilmiyorum benim ki çok kurutuyor sadece patates biber patlıcan domates tarzı şeyler kızartıyorum onlarda kolay ve lezzetli oluyor fakat köfte falan beğenemedim yağda tavada bence daha lezzetli. Markası Philips
mooomm01 Lre ben kocama inat uğruna almıştım ben çok kullanmıyorum köfte için kullanıyorum genellikle veya tavukta köfteler çok yumuşak oluyor
Ucansupurge Lre 3 yıla yakındır kullaniyorum memnunum köfte,tavuk,balık,patates,kek, kurabiye, poğaça,sebze,mücver,galeta unu ,kestane yapıyorum aklıma gelmeyen bir çok şey vardır elbette. Mini bir fırın gibi düşün
milletsanakanalizemiolacak @“Lre”#p33602521Ben asla almam diyordum ne gerek var diyordum birde temizlik açısından zor buluyordum eşim doğum hediyesi olarak almış ama benimki airfryer tarzında mini fırın gibi herşeyi yapabiliryorsun şiş,piliç çevirme,meyve kurutma,kek,pizza,balık,et,karides,patates ufacık fırın gibi markası yasomi daha hiç google bakmadım fiyat nedir yorumlar nedir diye çok kullanıyorum elim kolum oldu diyebilirim
Metemommy Lre Ben aldığıma çok pişmanım, keşke o parayı ona verene kadar fissler düdüklü alsaydım çok daha işime yarardı .
Lre Yonca29 bende bu zamana kadar gereksiz diye düşünüyordum ama hızlı olduğu için sanki biraz istiyor gibiyim
Kuzey_Melis_Momm Lre bence gerekli kızarma yapacağıma tüm sebzeleri onda kızartıyorum hem yağ tasarrufu oluyor hem ocak batmıyor köfte ve tavuk çok güzel oluyor eğer almayı düşünürseniz içini göstersin die camlı almayın sakın o hataya ben düştüm camı asla temizlenmiyor söktüm camı kırıldı değiştirmek için istedikleri parayla yenisini alırıdm temperli cam olduğu için camcılarda yapmıyor camsız alın en güzeli
mondecaidensecmeler Lre bence çok gerekli değil ben aldım çok kullanmıyorum çok yavaş pişiriyor ona da zaman gerekli
Hilal28 Lre çok gereksi birşey 2.el olarak sattım geri. Rezistansı falan o kadar kirleniyor ki her kullanımda yıkayıp temizlerdim yine de her yeri yağ içinde olurdu zararları da çok fazla tabi. 1 yıldır kullanmıyorum eksikliğini görmedim sürekli temizlenmezse zehirleme yapıyormuş rezistans çok uğraştırıcı yani