incil_288 linamungan emmesini engellemeni tavsiye ederim benim de kızım emiyordu iki yasına kadar emdi asla bırakmak istemedi çok duştu üstüne bende zar zor bıtaktırdım Ne kadar erken bıtaktrır san o kadar iyi bence
97e linamungan benım bebegımde 2 gun sonra 4 aylık olacak bas parmak degıl ama yumruk sekılde hep elı yumruk olarak sokuyor elıne emıyor
sdtnrsvn linamungan Yeni başlamışsa emzik deneyin. Bizim de öyleydi aynı aylarda emzik verdik yüksek ihtimal emme refleksi kuvvetli bi bebek
linamungan fdmmthn arasmm ama alışır zamanla diyorlar bide parmağına bişey olmasın sürekli emdiği için
arasmm linamungan herkes bisi soluyor ama doktorlarda engellemeyin dio cunku onlar suan herseyi agizlariyla kesfediyolar
ozgeee22 incil_288 @linamungan parmak emme huyunu nasıl bıraktırdınız peki ? Benim kızım da 10.5 aylık 3-4 aylıkken parmak emmeye başladı emzik tutmadı, o gün bugündür uyurken baş parmağını emiyor. Artık baş parmağı yara oldu canının acımasına rağmen uyumak için parmak emmeye devam ediyor 😢
sdtnrsvn linamungan siz bilirsiniz, bizim doktorumuz emme refleksi kuvvetli bebeklere emzik öneriyoruz dedi . Ki emziği bıraktırmak parmağı bıraktırmaktan kolay olduğunu düşünüyorum
Nurcanben linamungan suanlik hayır acı oje sürmüştüm bir ara parmağına ise yaradı gündüz hiç almadı ağzına parmağını ama gece uykuluyken çok büyük sıkıntı yaşadık çok ağladı emmek için ondan sonra akışına bırakmaya karar verdim
linamungan ozgeee22 biraktirmadim ki devam ediyor acaba emzik mi vereyim diyorum bu saatten sonra da vermek istemiyorum
Melek1921 3,5 yaşında hala parmak emiyor bence unutturmaya çalışın zor bir süreç parmak yara oluyor dişlerinin şekli bozuluyor.
uykusuzluklarinanasi linamungan yorumlardakiler gibi yapıp engellemeyin tabii ki. kendini keşfediyor çocuğunuz ve çok doğal. yani kafayı takacak bi durum değil. zamanla geçecektir. sizi çok rahatsız ediyorsa yaptığı zamanlarda dikkatini çekmeye çalışın dışarıdan müdahale etmeyin.
Melek5757 linamungan Kimseyi dinlemeyin ve hemen engel olun banada aynılarını dediler yok keşfediyor yok bırakır falan filan hep bende müsade ettim ve kızım suan 4 yasında ne yaptıysam asla parmagını emmeyi bıraktıramıyorum neler neler denedim onun için hemen engel olun müsade etmeyin
Melek5757 linamungan Bide parmagında sıkıntı yok ama diş yapısı bozuldu ön dişleri öne geldi damagı bozuldu doktora götürdüm bian önce bıraktırmalısın dedi nasıl olucak o ama onunla alakalı hiç bişey demiyolar siz gerçekten emsin bişey olmaz diyenleri asla dinlemeyin bebeginize buyuk bir iyilik yapmış olucaksınız benim kızım büyüdüğü zaman tedavi görmek zorunda kalıcak belkide dış yapısından dolayı