Dolores momm_ benimki tefal. Arkadaşımın Arçelik. Açık ara farkla tabiki Arçelik. Koç müzesine gittiğim zaman Arçelik telve nin yıllar içindeki gelişimini incelemiştim. Adamlar uğraşmış yapmış. Yani Arçelik
Cadisilae momm_ arçelik. Bende üçlü yapanlardan var annemde ikili olanlar var nedense bana ikili olan makine daha iyi yapıyor gibi geliyor. Değerlendirebilirsiniz. Gri klasik modeli
3bebe_1anne momm_ karaca hatır hüps kullanıyorum 2 yildri çok memnunum bazıları der makine bir süre sonra soğuk kahve yapıyor diye hiç öyle bir şey yaşamadık
Ballilokmam11 momm_ arcelik telve beyaz var bende şimdi modeline de baktım k3300 olarak geçiyormuş çok da memnunum
Prensesannesiada Ballilokmam11 evet modeli bu şekilde Karaca bir süre yanık yaptı sanki közde gibi sevmedim korkmaz denedim oda güzel yapmadı ama Arçelik en iyisi iş yerimizde evde annemde kullanıyoruz çok memnunum
damladll momm_ kaynanamda Arçelik, ben uzun bir süre Karaca kullandım, annemde fakir var açık ara Arçelik. Karaca ve fakir çok hata veriyor, kırmızı alarm veriyor köpürtmüyor defalarca kaynatıyor hiç memnun değilim. Arçelik’te hiç sorun yaşamadık 👌🏻