FatmaDanis Deletedmom280 FatmaDanis ben cok fena kabiz oldum hic birsekilde tuvalaetimi yapamyrm ve bagsur var asiri dercede aciyo zaten oyuzdn yapamiyorum bole bisy nasil sorulur baska turlu bilmiyrm ama kusura bakmayn lutfen
Hohomoromu FatmaDanis bol su iç kuru kaysı tüket ılık süt iç kivi ye bagırsakları cok güzel calıstırıyor bir kaçtane kivi ye
Deletedmom280 FatmaDanis duphalac var gebelerde hamileler bebeklere bile verıyolar al kullan surup zaten hemen etkisini goreveksnz
Gamzee88 FatmaDanis bollll su içmelisin.baharatlı ve acılı yemeklerden uzak durun bi müddet,bamya bağırsaklara çok iyi geliyo ,eğer seviyorsan sık sık tüket,konservesi bile olur.inşh faydası olur canım çok kötü bişi 😭geçmiş olsun 🌺🌺💜
Sedaaaaaa FatmaDanis malesef doğum yapan her kadının kabusu bu durum gece yatmadan zeytin yağı iç ben bu gece zeytiyağına kuru incir koyup yiyicem belki faydası olur
[silindi] FatmaDanis neler neler soruluyor sizinki onların yanında hiiiiiç. armut kayısı kompostosu deneyin zeytinyağı içebilirsiniz. Bide hemoroidli yerlere tuvaletteyken pamukla zeytinyağı sürün zorladığınızda kanama yapmasın. Eğer ev tipi şeylerle çözemezseniz bi eczaneye gidin bi çok bitkisel ilaç vs bulabilirsiniz.
FatmaDanis FatmaDanis ben cok fena kabiz oldum hic birsekilde tuvalaetimi yapamyrm ve bagsur var asiri dercede aciyo zaten oyuzdn yapamiyorum bole bisy nasil sorulur baska turlu bilmiyrm ama kusura bakmayn lutfen
melasya FatmaDanis ılık oturma banyosu yapın ardından elinizde anestol varsa sürün sonrasında tuvaletinizi rahat yapabilirsiniz.eğer sadece zonklama seklinde ise dr gidin uzatmadan çok kolay tedavi yöntemleri var artık
FatmaDanis [silindi] lavman kullansam nasil olur gerekli durumda kullanilablr yaziyo ama kullansm bile okdr korkuyorumki cok canm yani aglamaya basladm artik okdr kotu
[silindi] FatmaDanis bi kereliğine kullanabilirsiniz ama haftayı geçmediyse ilk ona yönelmeyin bağırsak düzenini etkiliyor çünkü. Son çare olarak düşünün.
Glll44 FatmaDanis her sabah ac karnına bir tutam dere otu ye kökten biter bagsurun kabız icinde Mısır’ın herturlusunu ye sıvı bol tüket ha bide şakın vişne suyu kompostosu falan yeme daha fena yapar
Asyatuba FatmaDanis o anlık işe yarar ama bağırsakları alt üst ediyor o. Bende aynı sorunu yaşıyorum kendimi bildim bileli yediklerime dikkat edersem rahatım yani sabah aç karnına su ve gün içerisinde kayısı ve zeytin yağı bir kaşık içiyorum ayrıca bol su suyu az içtiğinde yine aynı oluyor. Bir de bu şekersiz gün kusuru kayısı konpostosu her öğün öncesi (öğlen akşam içiyorum) içince çok çok iyi geliyor ayrıca bol süt de yapıyor. Ben çözümü böyle buldum. Allah şifalar versin
FatmaDanis [silindi] iki aylik bebegim ve suan son care o bence okdr canm yaniyoki anlatamam dogumudan daha zor 😭
[silindi] FatmaDanis Deneyin öyleyse. Sonrasınfa ama dikkat edin düzenli komposto vs tüketin tekrarlamasın. Geçmiş olsun.
Glll44 FatmaDanis basurum yok ama çatlak oldu bendede fena bir ağrı dayanamadım yedim dereotunun rahatlattı beni kabız olmamaya çalışıyorum