yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi iste x23+y23= bebek 😀😀 formulu cozdum kizlar dagilalim shshsh
kimlergeldikimlergecti dobemolminor yaz gunu iliskiye girin yada atesli hastalik halindeyken erkek bebek garanti ozaman ahajjah yapmayin allah askina ya 🤣🤣🤣
coffeewithgummastic kimlergeldikimlergecti çok mantıklı 🤣🤣 o zaman Şubat -mayis arası doğan bütün bebisler erkek olurdu 🤣🤣
TulayGeriDon dobemolminor doğalgazı fulle kocacım sobaya odun at klimayı da daya 30a 🤦🏼♀️yarabbim daha neler duyucaz😒
bebisliozlem Sermec27 bir de benim kaynanam olacakken Allah koruyan ex kaynanam 4 tane oğlu var 🤣 çok azgınmış,ateşliymiş demekki @TulayGeriDon @milletsanakanalizemiolacak
[silindi] dobemolminor Ben şimdi anladım neden oğlum olduğunu. Balayında Bodrum’un kavurucu sıcaklarındaydık..
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak kanka biz alevsiz karılarmışız😁😁😁sende var 2 kız bende var 1 kız. Biz heeeeçç ateşli hatun değilmişiz 😁😁😁😁
Migrenimtutuyovalla dobemolminor Yok artık 😂 @lAmMelodi daha neler duyacağız diye soralı 1 gün bile olmamıştı oysa ki 😂
mihramomm1 Migrenimtutuyovalla Hahahah köşedeki y kromozomu beni sordu bu sabah havalar soğudu seni alamam ben xten devam dedim 😄😂