dobemolminor Yakin bir doktor tanidigimiz, erkek bebegi tutturmak icin iliski sirasinda vücut isinizin yuksek olmasi gerekiyor dedi. Bu yontemle erkek bebek tutturdugunu dusunen bir yakinimiz da var. Hic boyle bir sey duydunuz mu?
mihramomm1 dobemolminor Neyy 🫣 İlk defa sizden duyuyorum böyle bir şey saçmalık bence y kromozomlarının gözü yaşlı 😄Yani o esnada vücut ısımız zaten yükseliyor bir miktar o halde hepimiz erkek çocuk doğururduk 🤷🏻♀️
yirmiikikasim23 dobemolminor bu mantikla erkek bebek ebeveynleri daha mi atesli 😅 tibbi bir dayanak lazim bunun icin ya ilk defa duydum
defnevedoruk dobemolminor Yakin bir doktor tanidigimiz, erkek bebegi tutturmak icin iliski sirasinda vücut isinizin yuksek olmasi gerekiyor dedi hayır yanlış biliyorsunuz. ilişkide ağzınızda buz tutarsanız kız, yanınızda cakmak yakarsanız erkek olur.
dobemolminor Aklimideliricem Yani her iliskide her zaman ayni haz alinmadigindan evet, vücut isisi bazen yukselmez.
Mrvsmt2502 dobemolminor gerçektenok saçma. Ben yumurtlama günümde gebe kaldım planlı olduğu için takip ediyordum ve kızım var iki teoride çok yanlış. Cinsiyeti belirleyen erkektir yıl olmuş 2024 hâlâ erkek bebek formülü diye düşünenler var şaşıyorum…
cicins95 dobemolminor Cinsiyeti erkek tarafının spremi bellirliyor yumurta ile bir alakası olacağını sanmam
dobemolminor Deliler gibi giyinerek vücut isisini yukseltip deneyimleyen ve tutturan anne taniyorum. Biraz degisik .
ZeydsMom dobemolminor bazal vucut isisinin kalin giyinmekle bi alakasi yok. Bazal vucut isisi sabah uyandiginda ilk vucut isin. Yumurtlama donemind bu isi yuksek oluyor. Kat kat giyerek bu isini kaldiramazsin. Ve yumurtlama doneminde y kromozunu daha cabuk ulasiyor yumurtaya. Cunku daha hafif. Onun icin yumirtlama gunu iliskide erkek olur diyorlar.
Migrenimtutuyovalla yirmiikikasim23 2 kızım 1 oğlum var. Küçük olanlar ikiz biri kız biri erkek vücut ısım arada kalmış galiba 😂😂😂
dobemolminor ogrenciannecik sil o zaman tatlim. Ben deneyimleyen ya da duyan var mi diye sordum sadece.
yirmiikikasim23 Birdunyabircennetannesi iste x23+y23= bebek 😀😀 formulu cozdum kizlar dagilalim shshsh
Lolik dobemolminor formül= X+Y Tutturmak için gerekenler yetişkin bir kadın bir erk..ekkckdk Dayanamadım sjkdkdkd