Serimzrk Yemez içmez olaydım bu ne ya geceden beri çocuğum sancı çekiyor 😞 Napim ne zaman geçer anneler çok üzülüyorum kafamı duvarlara vursam yeridir keşke içmeseydim of ya 😞😞😞
ElifKaratas Serimzrk bende bir kere içtim koca bir tabak o gece huzursuzdu kızım canm kimyon iç sıcak suda demleyip
Melihaa Serimzrk ben sürekli içiyorum bebeğim çok gazlı ama bütün vitaminlere ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ben gaz ilacını düzenli kullanıp bol kimyon eklediğimde sıkıntı yaşamıyoruz gaz masajı uygulayabilirsin inşallah çabuk geçer🙏
Srht Serimzrk malesef yediklerimiz içtiklerimiz 12 saat boyunca etki ediyor. İstemediköe emzirme istediğinde de biraz oyalanaya çalış daha az emzirerek atlatmaya bak bu süreyi! Allah yardımcısı olsun inşallah
Defneninannesi Serimzrk her yemeğine ekle kimyonu. Ben unutsamda tatlı kaşığı ile yiyordum :) çok acı ama bebişim için :)
Gonul_celen Serimzrk emzirme süresi 20-25 dakika olmalıymış Eger cok kısa süreli emip bırakıyors kesin o an gaz sıkıntısı cekiyor olabilir
Kaganpasa20 Serimzrk benim de öyleydi canim 20 gunluk olduk biraz daha artti sure. En fazla 2 saat dayaniyor oglum gunduzleri. Sure artinca geceleri daha uzun kalmaya basladi
41Melike İçerisine kimyon atmamşmydınız ben yediğim herşeye kimyon atıp yiyorum mercimeği de öyle yapar içerim.
Serimzrk ElifKaratas valla bazen bir saat sonra bazen iki . Geceleri biraz daha uzun emiyor üç saat uyuyor
Serimzrk Melihaa hmm gaz damlası her bebek kullanabiliyor mu canm? Daha 17 günlük şimdiye kadar gazını kendi çıkarıyordu şimdide çıkarıyo ama sancı yaptı işte mercimek çok huzursuzlandı inş canım teşekkğr edrrim. ❤️
elo Serimzrk gunduzleri anason cayi kimyon cayi ic kendin 1 cay kasigida ona ver cok faydasini goruceksin
Duam Serimzrk canım keske yemeseydn mercimek kuru fslye nohut bunlar hep gaz sancı yapar bulgur pilavi yap kendine ye sütün arttıkca gecicektir inşllh
deletedmom173 Serimzrk yeşil mercimekte kırmızı mercimekte mahvediyor çocuğu tane kimyon kullanmanı tavsiye ederim sende iç sütüne geçsin emdikçe rahatlar yavrucak
migade Serimzrk bir çay kaşığı narın suyunu içirin pırt pırt gittiğini göreceksiniz tecrübe ile sabittir 👍 nar suyu hayatımı kurtardı