rana0234 Bir de birbirlerine hava atmak için samimiyetsiz samimiyetsiz canım,aşkım,bebeğim vs.. gibi sözcükler söylüyorlar ya Allah’ım ne cins birşey.Bir tek bana mı sinir bozucu geliyor?Yalnız değilimdir sanırım😂
rana0234 cry_babies evet ya sanki seçerek buluyorlar hepsini😂Evlere baksan hepsi gayet güzel, hepsi de zihnet dolu.Madem bu kadar gösterişe sahipler neden ihtiyaçları varmış gibi saçma sapan programlara katılıp tüm Türkiye’ye kendilerini saçma sapan hareketlerle rezil ediyorlar?Bunu da anlamıyorum dogrusu
cry_babies rana0234 evet hepsi de kuyumcu vitrini gibiler 😂😂. Neden bu rezillik yani boyunundaki o 100 bin liradan daha fazla para eder 😁
delihatun01 cry_babies çok samimi değilim ama baya kızmıştı üç kere. Katıldı bana kalırsa kurgu tamamen
Tatlican cry_babies Kardesim ilker ayrığin sundugu yaparsın aşkıma katilmişti son 2ye kaldi ama arabayi alamadi Arabayi gercekten veriyorlar diger kisiler aldi
Tatlican cry_babies Biz köyde oturuyorduk köydeki herkes izledi ve kazanamadilar diye sinir oldular 😂