fatmaa37demir Adetime 7 gün var yapsam çıkar mı Erken gebelik testinde. Üstünde 6 gün öncesinde yüzde 99 doğru sonuç diye yazıyor.
Uri fatmaa37demir ben normal test yaptım cıkmadı benim 3 günüm var mecbur beklicem erken gebelik testi var evde ama kıyamıyorum 200 liraya aldım boşa gider fmfk
Uri fatmaa37demir benimde bel ağrım kasık ağrısı psikoljikte olabilir bilemiyorum hiç. Regl gibi ağrıyordu gecen hafta
defneilaymom fatmaa37demir evet canım cıkıyo genelde bı tane 6 gün kala yap. Tatmin olmaszan 6 gün sonra tekrarla
Uri defneilaymom benim regl 3 gün var bakalım bekleyeceği erken gebeliği harcamak istemiyorum şuan olsa bunda da cıkarsın bence 😅
defneilaymom Uri ç8kar bencede amaan yap gtsin olmadı bı tane daha al. 🤗 Ben adetinden 1 hafta sonra yaptm negatifti 1 hafta sonra tekrar yaptm pozitif çıktı. Sanırım geç döllenme oldu son adet tarihimle uyumlu değil bebeğimin haftası
fatmaa37demir Uri yaptım canım 😀 yok çıkmadı negatif. Bir de elimde pahalı olan var bende harcamak istemiyorum regl gecikmesini beklicem olmazsam tabi