Gulten27 Bende bekliyim önümüzdeki ay bizimde doğum günümüz var kizcemle aramızda sadece 2 gün anne kız pasta ufluycezz🥳🥳🥳
Boysmomy pozitifanne06 oo gerçekten çok büyükmüş kız ahajsshdj ben kahve krem tonlarında düşünüyorum ya öyle olsa alırdım ama yinede teşekkür ederim 😍
beyza50_ Ben gonderemem de trendyoldan aldim çok uygun alabilirsiniz fiyatı gayet uygun hatta düşmüş 174 tl aynı gorseldeki gibi geldi bende aynı şekilde duvara yapistirdim bantla helyumla sisirmedim pipetle sisirdim gayet güzel durdu
Boysmomy tospikannesi_ çok teşekkür ederim bi bakın duruyorsa eğer dolap hesabınız varsa oraya yüklerseniz alabilirim eğer anlaşırsak
tospikannesi_ Boysmomy atrım görselini yukarıda ome yazılı kutu duruyor siz onu kutu haline getirip içine balon koyabiliyorsunuz güzel görüntüsü var kullanırım diye kenara koydum ama kullanmıycam
pozitifanne06 kereminannesiyim merhaba zuccaciyeden almıştım, boyu 1 metre idi şimdi bi arkadasa verdim çocuğunun doğum günü için 🙃
Ruhikizim04 Boysmomy instgrmdan dogum günü icin paketler var cokta uygun ben aldim paketin icinde bir sürü sey var bi bakin derim