Sezinnur bbmbbm günün hangi saatinde veriyorsunuz bir önemi var mı? Sizinkinde de 400i yazıyor değil mi
Bsra- Sezinnur bende ocean kullanıyorum doktoru 14 günlükken verdi günde bir kez bir puf. Evet içeriğinde sadece zeytinyağı ve d vitamini var
nrsly Sezinnur instagramdan mühendisinoğlu sayfasını takip edin ordan herşeyin en temiz içeriklisini öğrenebilirsiniz
Kybele Ruhsat almak için o şekilde yazıyormuş üzerinde, 1 fısı 3 damlaya eşdeğer, günde 1 fıs olarak kullanılıyor.
tugbaninpenceresi @Sezinnur benim de bebeğim 5 aylık ve sürekli ocean d vit kullanıyorum 1 fıs kullanıyorum canım kullanabilirsin güzel ürün
Nur_iayn34 Sabis42 yazışmalardan buldum bende bu damlayı kullanmak istiyorum da kabızlık yada başka bir sorun yaptı mı d vitamini damlası ?
Uykusuzhayat Sezinnur ocean d vitamini aldım 5 aylık oğlum okadar seviyorki onu görünce heyecanlanıyor hemen ağzını açıyor ☺️ Versem hepsini içecek 😄doğal güzel damla Günde 1 puf veriyorum fakat bestiron demir damlasındanda bir okadar nefret ediyor verince yüzü kızarıyor midesi kalkıyor vermiyorum onu bende